زمان کنونی: ۱۷-۳-۱۴۰۵, ۰۵:۲۷ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد تغیر در لایه های تمپلیت CloudBase
۱۸-۷-۱۳۹۰, ۱۰:۱۵ عصر
ارسال: #5
RE: ایجاد تغیر در لایه های تمپلیت CloudBase
(۱۸-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ عصر)lizard7 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سعی کردم پسوند کلاس ماژول خاصی هم براش تعریف کنم ولی به خاطر پیچیدگی های این قالب موفق نشدم.

بله برای این کار هم تلاش خودم رو کردم ولی موفق نشدم، با تعریف استایل در CSS هم آشنایی دارم ولی نتونستم برای این ماژول کاری که می خوام رو بکنم،
اگه با Firebug الان ببینید کدهای CSS اش رو، در Template.Css کدی که کلا برای پس زمینه ماژولا ها تعریف شده با این عنوان،
#ja-left div.ja-moduletable .ja-box-ct, #ja-left div.moduletable .ja-box-ct, #ja-right div.ja-moduletable .ja-box-ct, #ja-right div.moduletable .ja-box-ct

که با تغییر بک گراند می شه رنگ لایرو رو عوض کرد ولی نمی شه اون رو حذف کرد , و حالت ترنسپرنت هم در اون بازم پس زمینه رو سفید نشون می ده.
حالا این تازه به صورت عمومی برای این ماژول هاست و منوی بالای تقویم هم رنگ لایه پشتش تغییر می کنه،
سعی کردم به طور جداگانه هم در CSS استایل جدا برای این ماژول تعریف کنم اما نشد.
اگه راهی به نظرتون می رسه ممنون می شم، اگه نیازی هست تا خودتون تغییری رو تست کنید یوزر و پسوورد جوملا این سایت تست رو براتون می فرستم، روی اون کامپوننت مدیریت فایل های سایت جومینا هم نصب و می شه فایل های php و css رو تغییر داد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ایجاد تغیر در لایه های تمپلیت CloudBase - صدرا حسابی - ۱۸-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان