|
راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart
|
|
۱۲-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart
من آخرین نسخه را ندارم و شاید دوستان داشته باشند و براتون قرار دهند !
ولی این سایتی که شما معرفی کردید از قالب تجاری به نام JA MESOLITE استفاده میکنه و چون وارز است ما در انجمن قرار نمیدهیم ولی میتوانید در اینترنت جستجو کنید و بیابید ! برای تغییر فونت هم میتونید در سی اس اس قالب تغییر دهید و نیازی به تغییر در خود کامپوننت نیست و برای این منظور اگر ادرس سایت خود را قرار دهید دوستان به شما کمک میکنند ! شما اخرین نسخه این کامپوننت را دانلود کنید و با استفاده از نسخه قبلی اون ترجمه کنید ! این کامپوننت فکر میکنم فایل زبان نداشته باشه و به همین جهت ترجمه رو باید در فایل های اون انجام دهید ! فکر میکنم چون ترجمه آن زمان بر است برای همین کسی تاحالا وقت برای بهینه سازی مجدد این افزونه نذاشته ! نکته اینکه برای بروزرسانی از 1.1.5 به 1.1.9 این کامپوننت پچ در سایت سازنده موجود است و اگر نیاز به تغییر در ترجمه نداشته باشد میتوانید به راحتی به اخرین نسخه بروزرسانی کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در مورد تمامی مشکلات این افزونه چندین ساله در نت و سایت های پشتیبان فارسی بحث شده و به راحتی در صورت بروز مشکل میتونید جستجو کنید ولی فکر میکنم در سایت سازنده هم همچین آموزش کاملی موجود نباشه ! |
|||
|
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - delshad1522 - ۱۲-۷-۱۳۹۰, ۱۱:۰۲ صبح
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - Reza Ganji - ۱۲-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۴۴ عصر
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - delshad1522 - ۱۳-۷-۱۳۹۰, ۰۴:۳۰ صبح
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - Reza Ganji - ۱۳-۷-۱۳۹۰, ۰۵:۳۰ صبح
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - mal2moh - ۱۴-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۲۴ عصر
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - ava2009 - ۱۵-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۳۸ صبح
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - Reza Ganji - ۱۵-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۲۲ صبح
RE: راهنمایی : چند سوال مهم در مورد فروشگاه ساز VirtueMart - شاهین سمیع عادل - ۱۵-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ صبح
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان