|
فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور
|
|
۲۴-۹-۱۳۹۷, ۰۱:۰۱ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور
ممنون از شما
من ی چیزایی خوندم و تا اینجا بیشتر با نحوه درخواست از یک url خاص اشنا شدم ک همراه درخواست یک سری پارامتر ها هم ارسال میکنیم اما الان بحث اینه ک سمت مقصد چ اتفاقی میفته؟ یعنی مثلا سایت هایی ک api برای سایتشون می نوسند ک دیگران استفاده کنند این api رو ب چ شکل می نویسند کار ب اینکه سمت مقصد چ اعمالی روی پارامتر های ارسالی انجام میشه ندارم چون من این قسمت از سورس رو کامل نوشتم سوال من الان اینه ک من چطور پارامتر های ارسالی از مبدا رو تو مقصد تعریف کنم ک باهاشون کار کنم و چطور نتایج رو ب مبدا برگردونم اگه اشتباه نکنم چیزی شبیه تعریف یک api |
|||
|
|
| پیامهای داخل این موضوع |
|
فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور - hamzeh12hh - ۲۳-۹-۱۳۹۷, ۰۵:۲۰ صبح
RE: فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور - hsmtech - ۲۳-۹-۱۳۹۷, ۰۹:۵۳ عصر
RE: فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور - hamzeh12hh - ۲۴-۹-۱۳۹۷, ۱۲:۲۸ صبح
RE: فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور - hsmtech - ۲۴-۹-۱۳۹۷, ۰۳:۰۰ صبح
RE: فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور - hamzeh12hh - ۲۴-۹-۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ عصر
RE: فرستادن مقادیر ب سرور دیگر و دریافت نتایج از سرور - hamzeh12hh - ۲۵-۹-۱۳۹۷, ۱۰:۱۸ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان