زمان کنونی: ۲۳-۶-۱۴۰۵, ۰۱:۳۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزونه ثبت نام پیامکی
۱۱-۴-۱۳۹۷, ۰۹:۵۰ عصر
ارسال: #9
RE: افزونه ثبت نام پیامکی
سلام
من برای شما احترام زیادی قائل هستم و اگر نظرتون این هست که پستی حذف بشه این کار و انجام میدم.

اما به نظرم دارین سنگر و اشتباه میزنید.
شما باید روی صحبتتون با کسانی باشه که حق کپی رایت و رعایت نمیکنند و هر محصولی رو با کمال وقاحت به نفع خودشون مصادره میکنند
من هم به عنوان یک برنامه نویس مسلط به جوملا دلم میخواد که تیم کاریم فراتر از مجموعه ای که الان تشکیل دادم باشه و کل ایران بیان و برنامه ای که من نوشتم و توسعه بدن یا من برنامه یکی دیگه رو من توسعه بدم اما وقتی محصولاتی رو هرچند بی ارزش رایگان منتشر میکنم چون به هر حال به دنبال منافع معنوی و البته کسب شهرت در یک زمینه خاص هستم و حداقل خواستم اینه که اسمم از پس کارم حذف نشه اما میبینم یه عده مصرف کننده فقط با کپی دسترنج من(من رو از طرف تمام برنامه نویس ها و تولید کنندگان محصولا این چنینی عرض میکنم) و البته حذف نام و اضافه کردن نام خودشون بخاطر اینکه همون وقتی که من گذاشتم برای توسعه جوملا اونها گذاشتن روی رنکینگ سایتشون خوب منم دلم نمیخواد دیگه فعالیت کنم و موجب دلسردی میشه.

این موارد اینقدر زیاد شده که به آموزش ها هم کشیده شده من خودم در حد خودم تلاش کردم به جای حتی ایجاد یک محصول اپن سورس آموزش همون کار و منتشر کنم و دیدم که همون آموزش رو کپی میکنند و اسم کاملا حذف میشه دیگه انگیزه ای نمی مونه برای ادامه این کار و صرف نظر از کار نکردن در این زمینه ها بهترین تصمیم اینکد کردن افزونه هامون هستند.

و آخر اینکه در خصوصی خواستید که اسم کسانی که این کار ها رو کردن به شما بگم (گرچه حس کردم کمی با کنایه بود) اما ترجیح من این بود که اینجا پاسخ بدم
موارد خیلی زیادی بودند اما یک فایل خیلی ساده که رایگان منتشرش کردم و به سرعت در سطح سایت های جوملایی ویروس وار کپی شد بررسی صحت کد ملی توسط ار اس فرم بود که خودتون میتونید با یه جستجوی ساده به نتایج جالبی برسید و خودتون ببنید (خیلی هم به روز هستند وقتی من برای ورژن بالا تر آپدیت میکنم اونها هم آپدیت میشن)البته مواردی هم بوده که فروشگاهی محصولی رو ازم خریده و به لیست محصولاتشون اضافه شده.

ببخشید طولانی شد امیدوارم خستتون نکرده باشم.

فقط دلم میخواد به همه بچه هایی که جوملا کار میکنند یا هر cms یا پلتفرم دیگه ای اینو بگم که مصرف کننده مطلق نباشید در حد خودتون هر چند ساده هر کاری تونستید برای جامعه جوملا یا پلتفرم محبوب خودتون بکنید چون اگر این شکلی پیش بره ضرر کننده نهایی خودتون و کسانی که بعد وارد بازار کار میشن هستند من و امثال من به نقطه رهایی رسیدیم و اگر ابزاری رو بخوایم خلقش میکنیم و اگر به اینجا رسیدم بخاطر کمک قبلی ها و استفاده از ابزارها و تحلیل برنامه های اونها بوده ما هم دلمون میخواد راه و برای بقیه صاف کنیم اما باید این خاسته همه باشه.
با آرزوی موفق برای همه شما.
امضاء محمدسلیمانی
چالش هاتو محدود نکن، محدودیت هاتو به چالش بکش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط shahryar warez ، Reza Ganji
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
افزونه ثبت نام پیامکی - hamzeh12hh - ۴-۳-۱۳۹۷, ۰۳:۲۳ صبح
RE: افزونه ثبت نام پیامکی - hamzeh12hh - ۵-۳-۱۳۹۷, ۰۱:۱۷ صبح
RE: افزونه ثبت نام پیامکی - hamzeh12hh - ۱۸-۳-۱۳۹۷, ۰۱:۴۸ صبح
RE: افزونه ثبت نام پیامکی - shahryar warez - ۱۱-۴-۱۳۹۷, ۰۸:۰۶ صبح
RE: افزونه ثبت نام پیامکی - shahryar warez - ۱۱-۴-۱۳۹۷, ۰۸:۲۱ صبح
RE: افزونه ثبت نام پیامکی - محمدسلیمانی - ۱۱-۴-۱۳۹۷ ۰۹:۵۰ عصر
RE: افزونه ثبت نام پیامکی - shahryar warez - ۱۱-۴-۱۳۹۷, ۱۰:۳۲ عصر