زمان کنونی: ۱-۲-۱۴۰۵, ۱۲:۴۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با گلوبال نیوز
۷-۵-۱۳۹۴, ۰۹:۴۷ عصر
ارسال: #1
مشکل با گلوبال نیوز
با سلام

در صفحه اصلی سایتم ماژول گلوبال نیوز بکاربردم وقتی روی تیتر اخبار کلیک میکنم. یک صفحه جدید باز میشه و خبر در انتهای صفحه باز میشه
حالا دو مشکل دارم :
1. صفحه جدید باز نشه و در همون صفحه متن کامل خبر باز بشه
2. سایر ماژولهای صفحه اصلی هم نمایش داده میشه من میخوام تنها خبر در صفحه باز بشه و سایر ماژولها نمایش داده نشن

sharghnewsonline.ir
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۷-۵-۱۳۹۴, ۱۰:۲۹ عصر
ارسال: #2
RE: مشکل با گلوبال نیوز
برای اینکه خبر روی پنجره جدید باز نشه شنا باید تو تنظیمات ماژول بیگد که در new winsows نکنه
و البته برای ماژول ها ، شما در تمامی ماژول ها دسترسی را بر روی تمام صفات گذاشتید ، که باید برید تو ماژول ها و دسترسی رو فقط در صفحه اصلی بزارید
امضاء rezaetemadi
راه اندازی سایت فروش فایل با بهترین فروشگاه ساز فایل جوملا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۷-۵-۱۳۹۴, ۱۰:۴۷ عصر
ارسال: #3
ضمن تشکر ازشما دوست گرامی
تا جایی که من دیدم در تنظیمات مازول گلوبال نیوز چنین گزینه ای نبود که تنظیم بشه در صفحه جدید باز بشه یا نه
دسترسی ماژولها تنها برای صفحه اصلی تنظیم شده
۸-۵-۱۳۹۴, ۱۲:۱۷ صبح
ارسال: #4
میشه دمو بدی ، یا دسترسی؟
امضاء rezaetemadi
راه اندازی سایت فروش فایل با بهترین فروشگاه ساز فایل جوملا

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۸-۵-۱۳۹۴, ۰۳:۰۰ صبح
ارسال: #5
مشکل شما اینه که مطالبتون به هیچ منویی تعلق ندارند ، درسته که منوها رو با یه ترفندی به ماژول متصل کردی و مطالبت رو بارگذاری میکنید ولی وقتی خود مطلب میخواد بارگذاری بشه برای اینکه اون مجموعه/مطلب به هیچ منویی مربوط نیست در صفحه اصلی نمایش داده میشه .

دقیقا ً همون چیزی که گفتم ، آرشیو کردن تو ماژول درست نیست و باید از پلاگین یا قالب مخصوص استفاده کنید
امضاء Pourdaryaei
 سپاس شده توسط aftab
۸-۵-۱۳۹۴, ۰۵:۰۱ عصر
ارسال: #6
یه منوی جدید ساختم آیتم های منو رو به مجموعه خبرهام متصل کردم و از این منو هیچ جا استفاده نکردم .مشکل حل شد. تنها مشکلی که دارم اینکه آیا تو تنظیمات گلوبال نیوز میشه تغییری بدیم که خبر در صفحه جدید باز نشه و در همون صفحه باز بشه .
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان