|
بعد حذف جی کامنت دیگه هیچ مطلب من باز نمیشه ؟؟ دلیلش چیه ؟
|
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۵:۱۲ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بعد حذف جی کامنت دیگه هیچ مطلب من باز نمیشه ؟؟ دلیلش چیه ؟
دوستان سلام
من کامپوننت جی کامتت رو که پاک کردم کلا دیگه هیچکدوم از مطالبم باز نمیشه .. دلیلش چیه دوستان ؟؟ خواهشن راهنماییم کنید چون بدجور گیر افتادم .. ![]() ![]() ![]() این هم سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۱۰:۲۴ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: بعد حذف جی کامنت دیگه هیچ مطلب من باز نمیشه ؟؟ دلیلش چیه ؟
برای پیدا کردن مشکل ابتدا در مدیریت نمایش پیام های خطا رو فعال کنید و همچنین در تنظیمات پی اچ پی هاست که شما در پارس جوم هاست دسترسی دارید.برای این منظور نسخه پی اچ پی 5.3 را انتخاب کنید و اکستیشن های مورد نیاز رو تیک بزنید سپس با کلیک برروی دکمه تنظیمات پی اچ پی نمایش پیام های خطارو روی on قرار دهید و ذخیره کنید.
سپس ارور مشاهده شده را برررسی و بعد از جستجو نسبت به رفع مشکل اقدام کنید. |
|||
|
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۶:۳۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
احتمالا پلاگينهاي مربوط به محتوا رو حذف نكردي
|
|||
|
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۷:۰۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز همنطور که جناب پورداریایی فرمودند پلاگین این کامپوننت رو نیز غیرفعال و حذف بفرمایید
نکته دوم هم در مورد انتخاب نام برای ارسالتون هست لطفا از نام های کوتاه استفاده بفرمایید: "عدم نمایش مطالب پس از حذف jcomment" خواهشا از طرح سوال در عنوان بپرهیزید یا علی |
|||
|
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۷:۴۵ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
پلاگينهاي مربوط به محتوا ؟؟؟ لطفا بگید چه پلاگینی رو باید غیر فعال کنم ؟؟
|
|||
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۷:۵۰ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نمایش خطا رو فعال کردم ولی پلاگینی از از این کامپوننت ندیدم ...
لطفا راهنماییم کنید مرسی |
|||
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۸:۲۵ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
قسمت نصب / حذف جوملا بريد ؛ از جستجو jcomment بنويسيد ؛ تمام چيزهايي كه مربوط به اين كامپوننت هست نمايش ميده , هرچي هست رو غيرفعال يا حذف كنيد ...
گاهي هم بايد از FTP اين پلاگينها رو حذف كنين يا ميتوني دوباره جي كامنت رو نصب كني و ببيني مشكل برطرف ميشه كه مشخص بشه آيا اين صفحه سفيد از جي كامنت هست يا مشكل جاي ديگه است |
|||
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۸:۳۵ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوباره هم نصب کردم فایده ای نداشت ..
همین ارور رو میده |
|||
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۸:۴۱ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اطلاعات سايت و هاستينگت رو برام پيام خصوصي كن تا يكساعت ديگه ميرم خونه سعي ميكنم چكش كنم
|
|||
|
|
۲۵-۹-۱۳۹۳, ۰۸:۴۹ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
حالا پلاگین ها و مازول هاشو پاک کردم این ارور رو میده :
Notice: Use of undefined constant add_css - assumed 'add_css' in /home/asramiir/public_html/plugins/content/JoomLifebookmarks.php on line 49 Notice: Undefined variable: add_class in /home/asramiir/public_html/plugins/content/JoomLifebookmarks.php on line 234 Catchable fatal error: Object of class JException could not be converted to string in /home/asramiir/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 178 |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان