زمان کنونی: ۱۳-۳-۱۴۰۵, ۰۵:۱۷ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اضافه نمودن عکس لابه لای متن در کی 2
۱۹-۷-۱۳۹۳, ۰۷:۲۹ عصر
ارسال: #1
Question اضافه نمودن عکس لابه لای متن در کی 2
joomla 3.0
چگونه می توان در کی 2 لابه لای متن عکسی را از مدیریت و ویرایشگر جوملا اضافه کرد؟
در حالت عادی فقط می توان یک عکس انتخاب کرد. آن هم از گزینه تصویر آیتم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۹-۷-۱۳۹۳, ۰۹:۵۹ عصر
ارسال: #2
RE: اضافه نمودن عکس لابه لای متن در کی 2
مانند همه ادیتورها فقط کافیست روی دکمه تصویر در بالای ادیتور کلیک و لینک تصویر را اضافه کنید و یا در پایین روی دکمه تصویر کلیک کنید
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط yokhsan
۱۹-۷-۱۳۹۳, ۱۰:۲۵ عصر
ارسال: #3
آقای گنجی همون طور که فرمودید هست و این گزینه کار میکنه.
در واقع مجبور شدم در یک سایت دیگر این کار را تست کنم که درست جواب داد ولی در روی سایت که روش کار میکنم خطا وجود دارد.

علاوه بر اینکه اضافه کردن عکس در ابتدای ایجاد مطلب با همان روش متداول کار نمیکند بلکه با یک ادیت ساده حتی با زدن دکمه اسپیس پیغام خطای زیر در بخش مدیریت برای آن مطلب ظاهر میشود و دیگر با همان تیتر و همان اسم مستعار ذخیره نمیشود

0 DateTime::__construct() [<a href='datetime.--construct'>datetime.--construct</a>]: Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character

آیا امکان دارد کی 2 خودش مشکل داشته باشد؟
اگر کی 2 جدید از سایت دیگر را روی همین مورد نصب کنم گزینه های موجود حذف خواهند شد؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۲۰-۷-۱۳۹۳, ۰۶:۱۳ صبح
ارسال: #4
درود بر شما
همانطور که جناب گنجی گفتند شما می توانید به راحتی درون مطالب کی 2 از تصاویر متعدد استفاده کنید و قاعدتا نباید مشکلی داشته باشد
مضاف بر این که می توانید از افزونه sigpro هم برای اضافه کردن گالری در انتهای آیتم استفاده کنید
اگر آیتم های زیادی ندارید بهتر است آخرین نسخه کی 2 را نصب کنید و کار را از نو شروع کنید
در غیر اینصورت اول بک آپ
بعد کی 2 خود را به روز رسانی کنید و تغییراتی که باید برای تاریخ شمسی انجام شود اعمال کنید (اگر کی 2 شما تاریخ میلادی بود)

شاد باشید و شادی بخش دیگران
امضاء mahan

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[تصویر:  mahan.gif]
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط yokhsan ، محمدسلیمانی
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان