|
h1 کردن عنوان مطالب
|
|
۳-۵-۱۳۹۳, ۰۵:۳۸ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
h1 کردن عنوان مطالب
سلام خسته نباشید
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور عنوان مطالبم رو h1 کنم؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
|
|||
|
۳-۵-۱۳۹۳, ۰۷:۲۲ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: h1 کردن عنوان مطالب
باید قالب مطلبتون رو ویرایش کنید و تگ h2 رو به h1 تغییر بدید
|
|||
|
۳-۵-۱۳۹۳, ۰۸:۴۸ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.
- از طریق هاست خود به مسیر زیر در جوملا بروید: root/components/com_content/views/article/tmpl/default.php فایل default.php را جهت ویرایش باز کنید. و کدهای زیر را پیدا کنید. در خط 45 کد: (انتخاب همه) <div class="page-header">در این فایل به صورت پیشفرض عنوان مطالب با تگ h2 مشخص شده اند و ما میخواهیم به h1 تغییر دهیم. پس هر دو تگ h2 در کد بالا را به تگ h1 تغییر می دهیم و فایل را ذخیره می کنیم. یا علی |
|||
|
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۱۲ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون من کد رو تغییر دادم ولی باز h2
هست چه کنم؟ |
|||
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۱۹ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما چرا اصرار دارید این کارو انجام دهید؟
موقع ارسال خواستم توضیحاتی در مورد این کار بدم منصرف شدم شما برای بهبود سئو میخواهید استفاده نمایید ولی توصیه نمیشه راه های بهتری برای بالا بردن سطح سئو و نمایش در صفحات اول گوگل هستش |
|||
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۲:۳۸ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خوب سئو h1 و h2
مهم نیست مگه؟ تو سایت های آنالیز سئو هم به این مورد اشاره میشه! |
|||
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۰۹ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
درود بله بسیار مفید می تونه واقع بشه برای مطالب
البته این مشکل یکی از ضعف های جوملا هست با آموزشی که دوستان دادند می تونید تگ h1 رو جایگزین تگ h2 بکنید البته حتی از هر مطالب وب سایت و کلا قالب خودتون یک سورس بگیرید فقط تو سایت یک تگ h1 باشه نه دوتا البته در html5 با یک ترفندی می شه دوتا استفاده کرد ولی همه سایت ها باید یک h1 در هر صفحه داشته باشند اگر این مشکل حل نشد احتمالا روی قالب شما اور رایت شده با نوت پد پلاس پلاس بگردید در فایل هاتون تا براتون پیدا کنه برای شروع از این خط <h2 class="art-postheader"> |
|||
|
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۱۶ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آقا شهریار آموزش بالایی موثر واقع نشد و همون اچ 2 موند! لطفا راهنمایی بیشتر
|
|||
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۲۱ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
درود
به آخر متن بالای من توجه نکردید نقل قول: اگر این مشکل حل نشد احتمالا روی قالب شما اور رایت شده با نوت پد پلاس پلاس بگردید در فایل هاتون تا براتون پیدا کنه با notpad++ بگردید دنبال این خط ببنید در کدوم فایل هست قالب شما با آرتیستر درست شده و قالب های آرتیستر اگر باشه فایلی داره به عنوان html درخود قالب که اونجا فایلی هست به نام com_content که آخرش می رسی به فایل default.php که اونجا احتمال زیاد اور رایت شده از اونجا فکر کنم می تونید تغییرات رو اعمال کنید |
|||
|
۴-۵-۱۳۹۳, ۰۳:۴۵ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من همه ی فایل های قالب رو تک به تک گشتم و فقط تو یه مورد اچ 2 پیدا کردم و اون هم پوشه مجموعه بود و اونو اچ 1 کردم باز حل نشد!
باید چیکار کنم؟ ![]() Artx::load("Artx_Content"); $view = new ArtxContent($this, $this->params); echo $view->beginPageContainer('blog'); ob_start(); if ($this->params->get('show_category_title', 1) || strlen($this->params->get('page_subheading'))) { echo '<h1>'; echo $this->escape($this->params->get('page_subheading')); if ($this->params->get('show_category_title') && strlen($this->category->title)) echo '<span class="subheading-category">' . $this->category->title . '</span>'; echo '</h1>'; } |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: