|
seo
|
|
۲۷-۱-۱۳۹۳, ۰۸:۵۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
seo
سلام
![]() ![]() ![]() چطور میشه که سایت تو صفحات اول گوگل بیاد میدونم این بخش برمیگرده به سئو ولی من عجله دارم ساعت 6 بعد از ظهر سایت رو باید بدم میشه ی مطلبی چیزی لینک بزارین کمکم کنه ؟؟؟ ![]() در ضمن در جوملا > بخش Global Configuration > متا کی ها رو هم پر کردم ولی جواب نداد!!!!!! لطفا کمک ![]() ![]()
|
|||
|
۲۷-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۰۱ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: seo
اول اینکه از عنوان بهتری برای مطلبت استفاده کن
دوما یذره صبر کن ، بزار موتورهای جستجو سایتتون رو ایندکس کنن |
|||
|
|
۲۷-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۱۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ببخشید
............................. من اون متا کی ها رو حدود ی هفته پیش دادم ![]() ![]() ![]() یعنی هنوز دارن ایندخس میکنن |
|||
|
۲۷-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۳۷ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام.
اگر سایتتون رو در گوگل وبمستر ثبت کنید و نقشه سایت ایجاد کنید و نسخه xml آن را به گوگل معرفی کنید سایت شما سریع ایندکس میشه. یا علی |
|||
|
|
۲۷-۱-۱۳۹۳, ۰۹:۵۸ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ببخشید
وقتی تو وب مستر ی فایل بهت میده و میگه اونو تو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ,com اپلود کن منظورش اینه که تو سی پنل تو جایی که فایل های سایت هست اپلود کنم؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۲۷-۱-۱۳۹۳, ۱۱:۱۱ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
داداش های گل
من تو گوگل یه وب مستر ساختم توپ و از سایت xml-sitemap سایت مپ رو گرفتم و آپ کردم تو گوگل ولی باز هم اصلا تو لیست گوگل سایت نمیاد حالا باید چیکار کنم؟؟؟ |
|||
|
۲۸-۱-۱۳۹۳, ۱۲:۳۱ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام.
لطفا آدرس سایتتون رو بدید تا بررسی بشه. آره فایلی که گوگل میده را باید تو روت هاست کنار فایل های سایت آپلود کنید. برای نقشه سایت از کامپوننت xmap استفاده کنید. یا علی |
|||
|
|
۲۸-۱-۱۳۹۳, ۰۱:۲۴ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حداقل شش ماه تا یک سال طول میکشه اگر سایتتون از همه نظر بهینه باشه در نتایج جستجو در صفحات اول جستجو نمایش داده بشه و راه حل سریع هم نداره.البته سایتهای اسپمر زود میان بالا ولی زود هم گوکل حذفشون میکنه.
|
|||
|
|
۲۸-۱-۱۳۹۳, ۰۴:۴۷ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
لطفا کلمه کلیدی که میخواین وب سایت شما در صفحات اول گوگل باشه را بفرمایید سریع میخواین تو صفحات گوگل دیده شید حداقل7روز به مدت 21روزمیشه این کارو کرد ولی اگه بخواین دائم بمونید حداقل3ماه طول میکشه و موندن در صفحه اول بستگی به رقبا داره بیشتر توضیح بدین در خدمتتون هستیم موفق باشید |
|||
|
۲۸-۱-۱۳۹۳, ۰۶:۴۱ صبح
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رجوع کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان