زمان کنونی: ۲۹-۱-۱۴۰۵, ۱۲:۰۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
۲۹-۸-۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ عصر
ارسال: #1
بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
سلام.

من در هاست یک فولدر درست کردم و جوملا را انجا نصب کردم. همه چیز درست پیش رفته و به administrator هم دسترسی دارم. اما فقط وب سایت جوملا با امیرکبیر نمایش داده می شه

سایت خودم رو در همون فولدر اکسترکت کردم و دیگه هیچ وب سایتی نمایش داده نمی شه. میشه راهنمایی کنین که دقیقا بعد از نصب جوملا، باید سایت خودم رو کجا بذارم که روی هاست بالا بیاد ؟

این هم الان نشانی سایتم ه. در فایل configuration هم تنظیمات رو انجام دادم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>)
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۲۰ صبح
ارسال: #11
RE: بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
درود
هر چیزی رو که بخواهید تغییر بدید میتونید به صورت انلاین تغییربدهید ونیاز نیست که روی کامپیوتر انجام بدید وبعد به هایت انتقال بدیدJokingly
امضاء milad0098
اگر روزگاری ، شأن و مقامت پائین آمد نا امید مشو ،

زیرا آفتاب هر روز هنگام غروب پائین میرود

تا بامداد روز دیگر بالا بیاید .
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۵:۳۱ عصر
ارسال: #12
RE: بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
وقتی روی هاست جوملا ندارم چطور انلاین تغییرات ایجاد کنم؟
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۶:۵۴ عصر
ارسال: #13
شما ابتدا کتاب آموزش جوملا را مطالعه کنید و همچنین در مورد کار با کنترل پنل هاستتون کمی تحقیق کنید.
تغییرات را میتوان هم در هاست و هم در کامپیوتر روی سایت انجام داد و فرقی نمیکنه اما برای اینکه کسی بتونه مشکل شمارا بررسی کنه باید حتما در هاست باشه و آدرس سایت هم قرار دهید.
در هاست ریشه یا روت سایت شما پوشه public_html است که این پوشه و پوشه www یکی هستند (در کنترل پنل سی پنل) و اگر فایلی رو از یک پوشه حذف کنید از دیگری هم حذف میشود.
اگر میخواهید سایتتون رو از لوکال (منظور سیستموتونه) به هاست منتقل کنید بهترین کار استفاده از کامپوننت آکیبا بک آپ است که در انجمن هم معرفی شده که توسط اون میتونید یک بسته نصبی درست کنید و به هاست منتقل کنید و مانند یک جوملا نصب کنید.منتها کمی ظاهر مراحل نصب با جوملا فرق میکنه.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط milad0098 ، نکیسا
۳-۹-۱۳۹۲, ۰۷:۲۶ عصر
ارسال: #14
سلام. خیلی خیلی ممنون بابت پاسخ جامعی که نوشتین. من کاملا گیج شده بودم.

یکی از مشکلاتی که الان من دارم اینه که هیچ ماژولی رو نمی تونم نصب کنم (روی کامپیوتر). اموزشی رو هم که شما نوشته بودین دنبال کردم و مطابقش عمل کردم اما باز هم نمیشه. الان مشکل دوبرابر شد چون اکیبا رو هم نمی تونم نصب کنم.
۴-۹-۱۳۹۲, ۰۳:۱۸ صبح
ارسال: #15
عدم نصب ماژول ها خیلی دلیل میتونه داشته باشه.اگر اروری در هنگام نصب مشاهده میکنید اون رو در اینجا قرار دهید.
بهتره شما روی هاست افزونه هاتون رو در یک جوملای مخصوص تست امتحان کنید.
به دلیل بروز نبودن نرم افزارهایی که روی سیستم استفاده میشه در لوکال شما به مشکلات زیادی برخورد میکنید.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان