زمان کنونی: ۲۹-۱-۱۴۰۵, ۱۲:۰۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
۲۹-۸-۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ عصر
ارسال: #1
بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
سلام.

من در هاست یک فولدر درست کردم و جوملا را انجا نصب کردم. همه چیز درست پیش رفته و به administrator هم دسترسی دارم. اما فقط وب سایت جوملا با امیرکبیر نمایش داده می شه

سایت خودم رو در همون فولدر اکسترکت کردم و دیگه هیچ وب سایتی نمایش داده نمی شه. میشه راهنمایی کنین که دقیقا بعد از نصب جوملا، باید سایت خودم رو کجا بذارم که روی هاست بالا بیاد ؟

این هم الان نشانی سایتم ه. در فایل configuration هم تنظیمات رو انجام دادم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۳۰-۸-۱۳۹۲, ۰۴:۱۸ صبح
ارسال: #2
RE: بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
منظورتون رو واضح تر بگید، ایندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رو ببینید احتمالا مشکلتون حل می شه.
امضاء صدرا حسابی
 سپاس شده توسط نکیسا
۳۰-۸-۱۳۹۲, ۰۴:۲۲ صبح
ارسال: #3
RE: بعد از انتقال از لوکال به هاست فقط وب سایت جوملا با عکس امیرکبیر نمایش داده می شود
سلام.
من اتفاقا از همین دستور پیروی کردم.

من جوملا رو روی هاستم نصب کردم و بعد سایت رو از لوکال هاست به وب منتقل کردم و فایلهای خودم رو جایگزین فایلهای جوملا کردم. الان که چک می کنم همه فایلهای من روی هاست هستند اما وقتی که وب سایت رو باز می کنم باز وب سایت اصلی جوملا می اید نه سایت من
nakisa-nooraee.com/Joomla
در قسمت Administrator هم فقط همین سایت امیرکبیر می اید که به عنوان پیش فرض نصب شده

من چی جوری باید به جوملا بگم که سایت من رو بیاره بالا و نه سایت امیرکبیر رو!‌
۳۰-۸-۱۳۹۲, ۰۵:۱۲ صبح
ارسال: #4
شما نیاز نبود جوملا رو در هاستتون نصب کنید، بعد از انتقال فایل ها، باید در phpMyAdmin در لوکال از دیتابیستون بک آپ بگیرید و در هاست در دیتابیسی که ساختید اکسترکتش کنید، و مرحله آخر هم باید تنظیمات configuration.php رو برای دیتابیس و مسیر logs و tmp درست کنید. البته می تونستید از اول از طریقه آکیبا بک آپ در لوکال از سایتتون بسته نصبی می ساختید و در هاست نصبش می کردید.

دلیل اینکه این صفحرو می بینید اینه که جوملارو نصب کردید درهاست و دیتابیس پیشفرض جوملافارسی رو سایتتون هست.
امضاء صدرا حسابی
۳۰-۸-۱۳۹۲, ۰۵:۱۵ صبح
ارسال: #5
خوب اگه من جوملا رو روی سایتم نصب نکنم، چطور می تونم سایتم را بعد از اپلود تغییر بدهم و چیزهایی بهش اضافه کنم؟
۳۰-۸-۱۳۹۲, ۰۵:۲۳ صبح
ارسال: #6
شما اگه آموزش رو مرحله به مرحله می رفتید به مشکلی نمی خوردید، در واقع شما با نصب جوملا اطلاعاتی رو در دیتابیس وارد می کنید و تنظیماتی بر روی فایل configuration.php اعمال می شود. پس وقتی به صورت دستی انتقال می دید، فایل هارو آپلود می کنید، اطلاعات دیتابیس رو در لوکال export و در دیتابیس ساخته شده در هاست import می کنید، و بعد هم مشخصات configuration.php رو که در پست فبل گفتم تصحیح می کنید.
امضاء صدرا حسابی
 سپاس شده توسط mahan ، Reza Ganji ، نکیسا
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۳:۵۹ صبح
ارسال: #7
خیلی ممنون. درست شد. تمام مراحل رو دوباره از اول تکرار کردم و الان سایتم روی هاست ظاهر شد. فقط ۲ تا پرسش دارم که اگر پاسخ بدید خیلی ممنون می شم.
۱- الان نشانی این صفحه سایتم اینطوری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه بخوام شانی سایتم به صورت یک صفحه hmtl باشه مثلا
nakisa-nooraee.com/travel.html
باید چی کار کنم.

۲- اگه حالا بخوام چیزی رو تغییر بدهم در سایتم بدون جوملا چطور باید اینکار رو انجام بدهم؟آیا باید تغییرات رو روی کامپیوترم انجام بدم و بعد همه چیز رو باز منتقل کنم به هاست؟

ممنون
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۴:۰۸ صبح
ارسال: #8
فولدر www و joomla رو نباید ایجاد میکردید که!!! اونها فقط مثال هستند!!!

فایل ها رو انتقال بدید به روت

یا علی
امضاء سعید حمزه زاده
طراحی انواع وب سایت شرکتی، شخصی، پورتال خبری، فروشگاهی، انجمن های گفتگو، طراحی انواع صفحات اینترو، طراحی و پیاده سازی انواع نرم افزارهای مدیریت، حسابداری و حسابرسی بر پایه RFID و بارکد
طراحی و بهینه سازی وبسایت با قیمت استثنایی!
گروه نرم افزاری رادین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط نکیسا
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۴:۱۷ صبح
ارسال: #9
اها. فهمیدم. ممنون
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۸:۱۴ صبح
ارسال: #10
حالا اگر بخواهم چیزی رو تغییر بدهم در سایت، باید این کار رو کامپیوتر خودم انجام بدهم و بعد کدوم فایل رو به هاست منتقل کنم؟
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان