|
نمایش لیست مجموعه ها در کامپوننت کی2
|
|
۳-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۳ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من کامپوننت کی2 را نصب کردم و دو مجموعه سیاسی و اقتصادی در آن ایجاد کردم و حالا به لینک منو گفتم برو همه مجموعه ها را بیاور ولی فقط یکی از آنها را نشان میدهد . من میخوام در لیست اولیه همه آیتمها را لیست کند. پیشاپیش از راهنمائیهای شما ممنونم. با تشکر علی |
|||
|
۴-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۸ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نوع منویی که ساختی چی هست.
درهنگام ایجاد منو احتمالا یک مجموعه انتخاب شده است. بهتره شما مجموعه های سیاسی و اقتصادی رو زیر مجموعه یک مجموعه مثلا اخبار قرار دهید و مجموعه اخبار را فراخوانی کنید. |
|||
|
۴-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۰۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: نمایش لیست مجموعه ها در کامپوننت کی2
ممنون جناب گنجی از پاسخ و همینطور سایت بسیار مفیدتان
من روش شما را امتحان میکنم نوع منو مجوعه های k2 است والبته یک نکته ای هم وجود دارد در حالت عادی که آنرا انتخاب میکنم وقتی به صفحه مذکور میروم خطای زیر را میدهد : Undefined variable: id in C:\wamp\www\Joomla25\components\com_k2\views\itemlist\view.html.php on line 28 من برای رفع این مشکل در ابتدای تابع کد Id را تعریف کردم که آن مشکل حل شد. با سپاس علی |
|||
|
۴-۲-۱۳۹۲, ۰۶:۱۸ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من مجبور شدم کی2 را حذف و مجددا نصب کنم وهمانطور که شما گفتید همه آنها را زیر مجموعه یک مجموعه اصلی کنم، مشکل مجموعه ها حل شد ولی حالا یک مشکل دیگه دارم آنهم اینه که در هر مجموعه فقط آخرین مطلب را نشان می دهد .
با سپاس علی |
|||
|
۵-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۳۵ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۶-۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ عصر، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب مطمئن باشید در تنظیمان منو میتوانید روش نمایش مطالب و تعداد اونها رو مشخص کنید.
من به دلیل کثرت مطالب یادم نمیمونه ولی منویی که برای نماش مجموعه ها ساختید باز کنید و در سمت چپ پارامترهای مختلفی بصورت آکاردئونی موجود هست اونجا رو کامل ببینید و تنظیمات رو انجام بدید. |
|||
|
۱۶-۶-۱۳۹۲, ۱۰:۳۴ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشید آقای گنجی من الان چند روزه که وقتم رو گذاشتم روی ارجاع دادن صفحات ارور404 به صفحه اصلی (منظورم از کامپوننت ارجاع ) بیشتریاشون از مطالب قالب اولیه است که نمی دونم چطورمیشه این صفحات رو کامل پاک کرد می خواستم راهنماییم کنید که آیا می شه کلا کامپوننت k2رو حذف کنم که شر این مطالب کم بشه یا اینکه راه حل بهتری داره؟
|
|||
|
۱۶-۶-۱۳۹۲, ۱۱:۴۴ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ببینید با یک کد اچ تی اکسز میتونید براحتی اینکار رو انجام بدید.در سایت زیر میتونید کدهای دلخواه رو تولید کنید :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در سایت بالا برروی منو error pages کلیک کنید و برای صفحات ارور میتونید کد ریدایرکت بسازید. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان