|
مشکل در مرحله اخر نصب جوملا
|
|
۱۳-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۳۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من دارم روي plesk جوملا نصب مي کنم ولي در مرحله اخر نصب ( تنظيمات اصلي) که اطلاعات رو وارد مي کنم و ادامه رو مي زنم ديگه جلو نمي ره با جوملا هاي مختلف هم چک کردم راهنمايي مي فرماييد مشکل من کجاست؟ |
|||
|
۱۳-۲-۱۳۹۲, ۰۶:۲۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یک تصویر از قسمتی که باهاش مشکل دارید قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد.
|
|||
|
|
۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۰۹ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در مرحله اخر نصب جوملا
تمام مراحل به درستی انجام میشه به جز مرحله آخر. یعنی تنظیمات اصلی که انجام میشه وقتی می زنم ادامه اون لودینگ صفحه میاد و همینجوری می مونه. همه چیزی هم انجام شده یعنی تیبل ها ساخته شده، حتی دیتا هم توشون وارد شده یعنی مثلا اطلاعات یوزری که تعریف کردم توی تیبل یوزر هست. ورژن php رو هم روی همون 5 گذاشتم. گفتم شاید واسه مرحله ی آخر بخواد فولدر installation رو پاک کنه و کار خاص دیگه ای نداشته باشه ولی وقتی خودم به صورت دستی این دایرکتوری رو پاک کردم به نتیجه نرسیدم و خطا داد که فایل کانفیگ رو نمی تونه پیدا کنه. اومدم اون فایل web.config.txt رو اون txtشو حذف کردم بازم نشد. از شب تا صبح همینجوری گذاشتم تا شاید به مرحله ی آخر برسه ولی افسوس که نشد. مشکل از کجاست؟
به نظرتون به خاطر اینکه هاست ویندوزی استفاده می کنم این مشکل پیش می اد؟! به نظرتون اگر دستی فایل کانفیگ رو درست کنم مشکل حل می شه؟ |
|||
|
۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۵۸ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۴-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ صبح)azizkhani نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درود فایل کانفیگیورشن رو بصورت دستی درست کنید ایشالا ردیف میشه ----- سعی کیند مختصر بنویسید مچکرم |
|||
|
|
۱۴-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۰۵ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
اول راهی که دوستان گفتند تست کنید، اگر نشد از یک بسته نصبی دیگر استفاده کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۲۲ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نشد دوباره
به نظرتون امکان داره از ورژن php باشه ورژنی که نصبه 5.2.17 و ورژنی که موقع نصب می خواد 5.2.4 البته موقع نصب ، جوملا خودش تصدیق می کنه که ویرایش php مطابقت داره!!!! |
|||
|
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۳۰ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
از مرورگر دیگری استفاده کنید.
از شما درخواست شد تصویر هم قرار دهید. میتونه مشکل از نت شما هم باشه چون با این مورد برخورد داشتم.از یک سیستم دیگر با اینترنت دیگر هم تست کنید. البته این موارد زمانیه که همه چیز طبق گفته شما درست باشه. قبل از تست مجدد دیتابیس رو خالی کنید. |
|||
|
|
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۲۱ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با مرورگرهای مختلف و سیستم های مختلف امتحان کردم ولی همشون یه نتیجه رو داشت و در نهایت به صفحه زیر می رسم که انتهایی براش نیست
|
|||
|
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۵۲ عصر، توسط محمدسلیمانی.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
نام سایت را فارسی وارد نکنید.
نام سایت باید به این شکل باشد www . yousit . com و پیشنهاد میکنم جوملا را از سایت جوملا فارسی دانلود و نصب کنید. |
|||
|
|
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۷:۱۱ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اسم سایت رو هم انگلیسی وارد کردم ولی همچنان در بارگزاری مرحله اخر می مونه