|
مشکل افزونه k2 با هاست جدید بعد از انتقال
|
|
۱۷-۱-۱۳۹۲, ۰۵:۰۳ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من هاستم رو امروز منتقل کردم به سی پنل ولی وقتی سایت رو باز میکنم خطاهای زیر رو میده ، از مدیر سرور پرسیدم گفت : این پلاگین احتمالا با ورژن php 5.3 مشکل دارد لطفا با کسی که با جوملا اشنایی دارد مشاوره کنید . لطفا راهنمایی کنید باید چکار کرد . ارورهایی که میده : Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/arnanews/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 278 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/arnanews/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 24 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/arnanews/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 38 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/arnanews/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 40 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/arnanews/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 107 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/arnanews/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 111 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/arnanews/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 118 |
|||
|
۱۷-۱-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نمایش پیام های خطا در سرور روشن است ؟ میتونید از مدیر هاستینگ بپرسید.
در تنظیمات کلی جوملا نمایش پیام های خطا رو روی هیچ تنظیم کنید. چیز جالبی در این مورد پیدا نکردم شما موارد بالا رو تنظیم کنید و سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها رو هم چک کنید.تاپیک زیر تا حدودی مشکل شما رو مطرح کرده البته انگلیسی هست. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممکن است با غیرفعال کردن نمایش خطاها مشکل رفع شود |
|||
|
|
۱۷-۱-۱۳۹۲, ۰۳:۲۳ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
برای اطمینان بیشتر بعد از انجام راه حلی که جناب گنجی گفتند، می توانید یک بار دیگر کامپوننت کی 2 را مجددا نصب کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
۱۷-۱-۱۳۹۲, ۰۹:۳۷ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام و خیلی ممنون
ما در حال تغییر سرور هستیم و خیلی به مشکل برخوردیم . جوملا رو آپدیت کردم و پیام های خطا رو هم خاموش کردم مشکل حل شد |
|||
|
۱۷-۱-۱۳۹۲, ۱۱:۲۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون
متاسفانه فایل htaccess. خالی بود دوباره ویرایشش کردم و کاملا مشکل حل شد ، فقط یه سئوال دیگه داشتم اینکه من گزینه سئو رو تو هاست جدید فعال کردم و آدرس ها کوتاه شد و تبدیل شد مثلا به : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. safhe morede nazar.html آیا امکانش هست این آدرس کوتاه بشه و تبدیل بشه به : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. safhe morede nazar.html یعنی آیتم و شماره آیتم از آدرس حذف بشه . البته بگم من از جوملا و افزونه k2 استفاده میکنم . |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان