زمان کنونی: ۲-۲-۱۴۰۵, ۱۲:۳۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارور دیتابیس 2
۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۲۴ عصر
ارسال: #1
Sad ارور دیتابیس 2
سلام دوستان میشه بهم کمک کنین
از دیروز عصر هر کار میکنم نمیتونم وارد سایتم یا کنترل پانل سایت بشم و همش ارور
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
میده . از هاستم هم سوال کردم ولی تاالان هیچ جوابی بهم نداده
کسی میتونه بگه من باید چیکار کنم ؟
ضمنا گاهی وقتا با برنامه
fillzila
به هاست وصل بشم و گاهی هم وصل نمیشه ؟
کسی میتونه هاست منو چک کنه ببینه ایراد از کجاست ؟
من از هاست رایگان 20 گیگ xzn.ir استفاده میکنم
آدرس سایتم هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ضمنا من هیچ افزونه و برنامه ای رو نصب یا حذف نکردم و فقط کش رو خالی کردم و دو تا مجموعه گالری عکس ایجاد و آپلود کردم که همونم هر کار کردم تو سایت نشونش نمیداد
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۱۰:۵۵ عصر
ارسال: #2
ارور دیتابیس 2
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
این مورد بیشتر مربوط به هاست هست که پس از مدتی خودش رد می شه.
البته برای من پیش اومد و طی مدت 30 دقیقه رد شد.
البته پیشنهاد می کنم از هاستینگ های رایگان استفاده نکنید.Tongue
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط محمدسلیمانی
۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۳۲ صبح
ارسال: #3
ارور دیتابیس 2
سلام
از هاست های رایگان استفاده نفرمایید.
یوزر و پسورد را پ.خ بفرمایید تا بررسی کنم.

پایدار باشید
امضاء امیررضا مرتضوی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۵-۱۲-۱۳۹۱, ۰۳:۱۰ عصر
ارسال: #4
ارور دیتابیس 2
هاست میگه شبکه چندتا سرورشون مشکل داره و در حال تعمیراتن ولی سرورهایی که اونا اعلام کردن سرور سایت من نیست ولی باز اونا اسرارمیکنن موضوع همینه
؟
چرا نباید از هاست رایگان استفاده کنم ؟
هاست جدید خریداری کردم ولی تا 25 اسفند راه نمیفته چون از تخفیف عید استفاده کردم
۱۵-۱۲-۱۳۹۱, ۰۹:۴۷ عصر
ارسال: #5
ارور دیتابیس 2
سلام دوستان
بعد از سه روز بالاخره امروز سایتم باز شد ولی تو سایت و حتی تو صفحه ورود کنترل پانل سایتم این ارور ها میاد میتونین راهنمایی کنین چطوری باید حلش کنم
ضمنا صفحه کنترل اصلی جوملا در پانل مدیریت اصلا باز نمیشه تورو خدا بگین باید چیکار کنم

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/u532821612/public_html/plugins/system/jomdefender/jomdefender.php on line 16

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/u532821612/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/u532821612/public_html/plugins/system/jomdefender/jomdefender.php on line 94

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/u532821612/public_html/plugins/system/jomdefender/jomdefender.php on line 95

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/u532821612/public_html/plugins/system/jomdefender/jomdefender.php on line 96

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/u532821612/public_html/plugins/system/jomdefender/jomdefender.php on line 97
۱۶-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۹ صبح
ارسال: #6
ارور دیتابیس 2
لطفا از ارسال های تاپیک های مشابه خودداری کنید.متاسفانه در اینصورت همه تاپیک های مشابه حذف خواهند شد.
با تکرار تاپیک مشکل سریعتر رفع نخواهد شد و فقط باعث گرفتن وقت بیشتر مدیران و دوستانی که تاپیک ها رو میخونند خواهد شد.
لطفا این نکته را رعایت کنید.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
۱۶-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۰۶ صبح
ارسال: #7
ارور دیتابیس 2
ازمعايب هاست رايگان مي توان به:امنيت پايين،سرعت كم،نبودپشتيبان ياعدم پشتيباني مناسب و… را مي توان اشاره كرد.اكثرشركت هايي كه هاست رايگان ارائه مي كنندازثبات وپايداري كمي برخوردار هستند.
محدوديت هايي نيز درهاست هاي رایگان وجود دارد مانند عدم دسترسي مستقیم به فايل منيجر و پهناي باند محدود و امنیت فوق العاده پایین (تصور کنید در عرض 1 ساعت سایت شما هک شود و دلیل آن هک سرور هاست شما باشد!هیچ پشتیبانی و پاسخگویی وجود نخواهد داشت.)
هم‌چنین در اغلب سرویس‌های هاست مجانی نام دامنه‌ی وب‌سایت کاربر یا یک دایرکتوری از نام وب‌سایت شرکت هاست مجانی یا یک زیر دامنه (ساب‌دومین) از آن است مثلاً به صورت yourname.hostingname.com یا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و کاربر نام دامنه‌ی اختصاصی خود را ندارد.
تنها مزیت هاست رایگان از نظر من رایگان بودن آن هست.
امضاء امیررضا مرتضوی

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان