|
برداشتن دکمه های ناوبری اسلاید شو قالب
|
|
۲۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۳:۳۲ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
میخواستم ببینم چطوری میتونم دکمه های ناوبری اسلاید شو قالب پیش فرض جوملا 2.5 رو بردارم خود اسلاید شو رو برداشتم ولی نمیتونم دکمه های ناوبریش رو بردارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا کمک کنین |
|||
|
۲۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۵:۱۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز این قالب اصلا قالب خوبی نیست!!!
پیشنهاد میکنم از قالب سالمی استفاده نمایید چند دلیل برای این حرفم ذکر میکنم و تصمیم با شما! میتونید اول از همه اسکرول افقی که زیر سایتتون خورده رو ببینید همچنین از قسمت یاهو مسنجرتون که سمت راست زیر منو هست به پایین، روی هر نام ماژولی هم برید همون یاهو مسنجر عمل میکنه بخش تبادل لینک، دکمه هایی که از سمت چپ چسبیده به عنوان... خطوط آبی و تیره در زیر قالب که حتی با نمایش ندادن ماژولی در اون موقعیت نمایش داده میشوند پیشنهاد میکنم قالبی مناسب کارتون انتخاب بفرمایید یا علی |
|||
|
۲۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۵:۳۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست من
میشه یه قالب برام پیشنهاد کنین ؟؟ ممنون میشم |
|||
|
۲۵-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۰۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
انتخاب قالب سلیقه ای هست
در قالب ها بگردید پیدا میکنید |
|||
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۴:۴۱ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه یه سر به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من سر بزنین و اگه ایرادی داره بهم بگین ضمنا اگه راهی برای حذف کپی رایت پایین قالب بهم نشون بدین ؟ |
|||
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۵:۴۶ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
این قالب از قالب قبل خیلی بهتر شده با استفاده از فایرباگ در فایرفاکس فونت ها را به تاهوما تبدیل کنید! گر چه منو ها هنوز درست راست چین نشده اند! برای حذف کپی رایت اول به مدیریت قالب بروید اگر جایی برای تنظیم نداشت از ++Notepad استفاده کنید و عبارت فوتر و یا آدرس لینک فوتر را جستجو کنید و در نهایت کد آنرا حذف کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۱۰ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست من
من زیاد وارد نیستم آولین کار سایتم هست و هنوز با برنامه نویسی ها مختلف کار نکردم تازه واردم میشه واضح تر توضیح بدین تا بتونم کارهایی رو که گفتین انجام بدم ممنون میشم |
|||
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۴۳ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
درود بر شما
افزونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. را در فایر فاکس نصب کنید و به صورت آنلاین و آزمایشی جاهایی که مد نظر است را تغییر دهید و یا کد اضافه کنید و نتیجه راببینید و بعد در قالب اجرا کنید. قالب را در لوکال(کامپیوتر خود) نصب کنید و با برنامه ++Notepad عبارت Joomla Templates و یا آدرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. را جستجو کنید و در نهایت کد آنرا حذف کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران |
|||
|
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۴۶ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خود قالب یه جایی واسه تغییر فونت ها داره ولی فونت تاهوما رو نداره چطوری میتونم این فونت رو به فونت های قالب اضافه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین |
|||
|
۲۶-۱۱-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
باید با کد نویسی در فایل های قالب این فونت ر به اون لیست اضافه کنید