زمان کنونی: ۲-۲-۱۴۰۵, ۰۵:۱۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدرت پردازش بانک اطلاعاتی
۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۱۱ صبح
ارسال: #1
از اینکه سوال رو در اینجا میپرسم عذر میخوام ، جایی رو پیدا نکردم
و سوال : من یه ایده دارم برای کار خاصی که برآورد میکنم در صورت موفقیت در بانک اطلاعاتی من در بعضی جدولها که فیلد های متوسطی دارند ، بیش از 100 میلیون رکورد اطلاعاتی رو پیش بینی میکنم ، البته با حداکثر کاراکتر 100 .
من برای سهولت پیاده سازی میخوام از دوپلتفرم ، جوملا یا دات نیوک برای اون استفاده کنم .
اطلاع متوسطی برای بانک اسکیوال دارم و چند بار این بانک رو با داده های خیلی زیاد و درخواست های بسیار بالا چک کردم،اما در مورد قدرت مای اسکیوال به همراه جوملا در این حد چیز زیادی نمی دونم ولی میدونم بانک پایداری هست .
علیرغم اینکه خودم برای طراحی سایت ترجیح میدم از جوملا استفاده کنم بدون تعصب میخوام از دوستانی که در انجمن با داده های زیاد در بانک جوملا سرو کار داشتند و احیاناً سایتشون کاربران بسیار زیادی ( در حد میلیون ) رو پشتبانی کرده سوال کنم آیا جوملا اختصاصاً و مای اسکیوال عموماً برای همچین کاری مناسب هست یا خیر ؟
با تشکر از همه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۸:۴۰ صبح
ارسال: #2
سلام بر شما
در خصوص جوملا و بانک اطلاعاتی MySql باید خدمتتون عرض کنم که بانک اطلاعاتی MYSQL بزرگترین سیستم بانکهای اطلاعاتی است که از سال ۱۹۹۵ توانسته تقریبا ۱۰۰% سرور هایی که از OS های کد باز (لینوکس و یونیکس) استفاده میکنند را به تصرف خود در آورد.همچنین باید بگم که از امنیت بسیار بالایی برخوردار هست.
اما از تجربه کاری خودم باید براتون بگم که من چندین مورد سفارش طراحی(نظیر مراکز دولتی وسازمانهای انبوه سازی مسکن و...)در همین ارتباط داشتم که باید خدمتتون عرض کنم که از جوملا استفاده کردم و الان هیچ مشکلی هم ندارند.البته قابل ذکر هست که باید از هاست کاملا مطمئن و امن و با مشخصات بالا استفاده کنید.

پایدار باشیدRose
امضاء امیررضا مرتضوی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط Zhyar ، arman1356 ، mahan ، صدرا حسابی
۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۹:۰۸ صبح
ارسال: #3
RE: قدرت پردازش بانک اطلاعاتی
(۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ صبح)امیررضا مرتضوی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بر شما
در خصوص جوملا و بانک اطلاعاتی MySql باید خدمتتون عرض کنم که بانک اطلاعاتی MYSQL بزرگترین سیستم بانکهای اطلاعاتی است که از سال ۱۹۹۵ توانسته تقریبا ۱۰۰% سرور هایی که از OS های کد باز (لینوکس و یونیکس) استفاده میکنند را به تصرف خود در آورد.همچنین باید بگم که از امنیت بسیار بالایی برخوردار هست.
اما از تجربه کاری خودم باید براتون بگم که من چندین مورد سفارش طراحی(نظیر مراکز دولتی وسازمانهای انبوه سازی مسکن و...)در همین ارتباط داشتم که باید خدمتتون عرض کنم که از جوملا استفاده کردم و الان هیچ مشکلی هم ندارند.البته قابل ذکر هست که باید از هاست کاملا مطمئن و امن و با مشخصات بالا استفاده کنید.

پایدار باشیدRose

با تشکر از شما
با بررسی که من انجام دادم بهترین نمونه سایت پی اچ پی فیسبوک است اما از بانک آن اطلاع ندارم آیا مای اسکیوال است یا اوراکل
۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۰۰ عصر
ارسال: #4
شک نکنید که MySQL است.

موفق باشیدRose
امضاء امیررضا مرتضوی

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط محمدسلیمانی ، arman1356
۹-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۸ عصر
ارسال: #5
دقیقا دوستمون درست میگن، میتونید این لینک زیر رو ببینید توضیحات جالبی داده:

شما با جوملا به مشکل نمی خورید اگه اصولی کار کنید، تا اونجا که یادمه تا پارسال دیده بودم یکی از قسمتهای eBay هم از joomSocial جوملا استفاده میکرد و هنوزم ممکنه در حال استفاده از همین سیستم باشه، اکستنشن نوشتن برای جوملا واقعا راحته و در کل پیشنهاد منم این هست که از جوملا استفاده کنید.
 سپاس شده توسط امیررضا مرتضوی ، محمدسلیمانی ، arman1356
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان