|
ماژول نمایش خبری مثل این سایت
|
|
۱۲-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ماژول نمایش خبری مثل این سایت
با سلام دوستان عزیز من یک ماژولی مثل این سایت می خواستم اگه شما سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (قسمت جنوب کشور - ایران - جهان) از همه پارس جومی ها سپاس گذارم |
|||
|
۱۲-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۲۳ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ماژول نمایش خبری مثل این سایت
سلام دوست عزیز
حالتون خوبه ؟ اولین ارسالتون تبریک ![]() اتفاقا این سایت هم با جوملا طراحی شده به این چنین افزونه ها تب ساز میگویند که در نت و این انجمن زیاد هست به نظر من این افزونه که در لینک زیر معرفی شده کارت رو راه میندازه چون هم فارسی و هم بهینه شده استایل ها دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق و پیروز باشید
|
|||
|
|
۱۲-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۵۹ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنونم دوست عزیز واقعا بدرم میخوره ولی چطوری میتونم از نمای دیگه ازش استفاده کنم؟ چون توی سایت سازنده اش چندین نمونه گذاشته بود.
مرسی |
|||
|
۱۳-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۲۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
در مدیریت افزونه استایل را تغییر بدید.
|
|||
|
|
۱۰-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۵۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام
تو لینک سایتی که جناب admin3822 گذاشتن من دنبال افزونه جدیدترین عناوین خبرش هستم، بالای سایت. لطفا کسی میتونه کمک کنه با تشکر |
|||
|
۱۱-۱۰-۱۳۹۱, ۰۶:۲۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام از ماژول mod_newstyper استفاده کنید.
|
|||
|
|
۱۱-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۵۳ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ممنون از راهنمائیتون
این ماژول رو نصب کردم ولی خب پیدا نکردم چطور مطلبم رو بهش اختصاص بدم که نشون بده! تو تنظیمات ماژول چیزی نبود البته من رو جوملا 2.5 نصب کردم، مشکل از نسخه جوملاست؟ |
|||
|
۱۲-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۰۶ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
احتمالا همین مشکل هست چون فکر میکنم این ماژول فقط برای جوملا 1.5 باشد.البته برای جوملا 2.5 هم اینگونه ماژول هست و اگر بگردید پیدا میکنید.
|
|||
|
|
۱۲-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۰۷ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|