زمان کنونی: ۱۵-۳-۱۴۰۵, ۰۹:۴۶ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در نصب افزونه jplayer
۲۶-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ صبح
ارسال: #1
مشکل در نصب افزونه jplayer
با سلام
خدمت دوستان عزیز و تسلیت ایام محرم
من میخوام jplayer رو نصب کنم ولی ارور زیر رو میده
دلیلش چی میتونه باشه ؟تشکر

جوملا رو به 1.5.26 اپدیت کردم Joomla 1.5
هاست هم دایرکت ادمین هست

فایلی که شما انتخاب نموده اید را نمیتواند کپی نماید.
JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل: /home/mohebban/domains/heyatmohebban.net/public_html/tmp/install_50a4f538955f2/jplayer.php به /home/mohebban/domains/heyatmohebban.net/public_html/plugins/content/jplayer.php
امضاء tobasms
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۶-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۴۹ صبح
ارسال: #2
RE: مشکل در نصب افزونه jplayer
یک افزونه دیگه تست کنید ببینید درست نصب می شه یا نه، اگه نصب نشد مشکل از تنظیمات دیگه هست،
اگه افزونه دیگه نصب شد، اول در فولدر پلاگین ها مطمئن بشید فایلی مربوط به jplayer وجود نداشته باشه و در phpMyadmin هم در قسمت مربوط به plugin ها همین کار رو بکنید و اگر جدولی برای jplayer ایجاد شده بود پاک کنید و دوباره اقدام به نصبش بکنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۲۶-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۲۰ صبح
ارسال: #3
افزونه دیگری رو هم تست کردم ولی باز همین ارور رو میده
از داخل خوده هسات اپلود و اکسترکتش میکنم ولی در مدیریت سایت و پلاگین ها چیزی مشخص نیست
امضاء tobasms

مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
۲۶-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ عصر
ارسال: #4
برای همین گفتم تست کنید افزونه های دیگرو، پس مشخصه مربوط به jplayer نیست،
از این آموزش که آقای گنجی قرار دادن استفاده کنید و مواردی که گفتن رو تست کنید.

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان