|
عدم نمایش تاریخ بروزرسانی مطلب
|
|
۱۰-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عدم نمایش تاریخ بروزرسانی مطلب
با سلام
چطور میشه کاری کرد که تاریخ ویرایش مطالب در سایت نمایش داده نشه؟ مثلا تاریخ انتشار سه ماه قبل از آخرین ویرایشه و من میخوام فقط تاریخ انتشار نمایش داده بشه. در خود مطلب روی مخفی تنظیم کردم. همینطور در منوهایی که به مجموعه ها لینک شدن، اما باز هم وقتی یه مطلب رو باز میکنم نوشته تاریخ آخرین بروز رسانی و جلوش تاریخشو نوشته. جوملا من 2.5 |
|||
|
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۳۷ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: عدم نمایش تاریخ بروزرسانی مطلب
دوست گلم شما باید از منویی که ساختی تنظیم کنی که نمایش نده
یا علی |
|||
|
|
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۳۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مشکل منم همینجاست که از منو هم تنظیم کردم اما بازم تاریخ آخرین بروز رسانی رو نشون میده. البته در لیست بلاگ یا مجموعه تاریخ انتشار رو نشون میده و مشکلی نیست. فقط وقتی مطلب رو باز میکنم اینطوریه
|
|||
|
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۳۵ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اطلاعات مدیریت رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم
یا علی دوست عزیز بررسی کردم در قالب شما تاریخ انتشار به عنوان تاریخ بروزرسانی مطلب نمایش داده میشه یا علی |
|||
|
|
۱۲-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خب حالا چطور درستش کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
|
|||
|
۱۲-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما این بسته رو خزیداری کردید؟؟؟ اگر خریداری کردید وظیفه فروشنده هست که مشکل رو واستون رفع کنه
یا علی |
|||
|
۱۲-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اونا که چیزی سرشون نمیشه . کاش میشد تو این انجمن شرکت های کلاه بردار رو معرفی کرد. این اولین قالبیه که من خریدم اونم نه خودم کس دیگه ای خریده بود که بعدا بیخیال شد و من حیفم اومد گفتم روش کار کنم. همون قالبیه که چند روز پیش پست زدم تو مدیریتش پنجره ها بیرون از مانیتور میفتن. بعضی حروف هم به صورت علامت سوال هستند. اینم از مطالبش. مشکل اینجاست که کلی روش کار کردم و حالا نمیتونم قالبمو عوض کنم.
|
|||
|
۱۸-۶-۱۳۹۱, ۰۹:۳۳ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ عصر)keran4i نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در واقع تاریخ بروزرسانی به جای تاریخ انتشار نمایش داده میشه. دوستان کسی نمیدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟ جوملا رو هم یک بار دیگه اکسترکت کردم اما باز نشد. |
|||
|
۱۸-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۰۲ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
مشکل از جوملا شما نیست فدات شم
مشکل از قالبه که بجای فیلد تاریخ انتشار، فیلد تاریخ بروزرسانی رو نمایش میده باید در سورس قالب تغییرات ایجاد کنی |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: