|
کار نکردن دکمه ارسال در RSform
|
|
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۵۴ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان .
من با استفاده از rsform یک فرم ایجاد کردم. دکمه ارسال هم ایجاد کردم . اما هر کاری می کنیم فرم را ارسال نمی کند . مشکل از چی هست ؟ از جوملا 2.5 استفاده می کنیم . دوستان لطفا راهنمایی کنید |
|||
|
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۵:۰۸ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: کار نکردن دکمه ارسال در RSform
rs form نال شده استفاده میکنید ؟
|
|||
|
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۷:۳۳ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۶-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این rsform که دردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . با تمامی پلاگین ها ، ماژول ها و ... است . فکر نکنم نال شده باشه ممنون میشوم راهنمایی فرماید . تشکر |
|||
|
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۰۴ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نال هست
|
|||
|
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۴۳ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۶-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ عصر)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تشکر . نسخه اصلی را سراغ ندارید ؟ نمیشه اینو درست کرد ؟ یک فرم ساز خوب و حرفه ای و فارسی برای جوملا 2.5 سراغ ندارید ؟ در ضمن جناب عمرانی اون سطح دسترسی را چک کردید ؟ |
|||
|
۱۷-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۴۱ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من از این لینک دانلود و نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم فارسی سازش هم از جوملا فروم
گرفتم عالی کار میکنه مدیران اگر دادن لینک افزونه تجاری از سایت دیگر خلاف قوانین حدف کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: