|
نوشتن كد براي RS FROM
|
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۴۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نوشتن كد براي RS FROM
سلام خسته نباشيد
دوستان من مي خواهم در RS FROM يك كد بنويسم من چند تا منطقه دارم و اين مناطق چند تا ناحيه دارند مي خواهم كاربر روي هر منطقه كه كليك كرد ناحيه مربوط به خودش بيايد مثلا اگر انتخاب كرد منطقه 1 ، ناحيه هاي مربوط به آن مشخص شوند |
|||
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۰۱ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: نوشتن كد براي RS FROM
سلام آقا رضای گل
توضیح اصلی برای این کار رو در سایت RSJoomla رو از لینک زیر میتونی بخونی(البته اون برای انتخاب ماشینه ولی شما با تغییر گزینه ها شخصی سازیش کن.) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. توضیح کامل فارسیش رو هم توی پست زیر دادم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید. |
|||
|
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۳:۴۱ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون من كد را خواندم
اما يك چيزي متوجه نشدم ! وقتي كاربر مثلا انتخاب كرد ! منطقه 1 ناحيه 2 چطوري توي مديريت ارسال ها مي آيد ؟ راستش فكر كنم كلا متوجه نشدم ! ![]()
|
|||
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۵۷ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اميد جان درستش كردم
ممنون |
|||
|
|
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۵۹ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب اشکال نداره عزیز.
این فایل که پیوست میکنم نمونه انجام شده اون آموزش هست که گفتم. این فرم رو از قسمت بازگردانی rsform ایمپورت کن و ببین چیکار کرده و با اون آموزش مربوطه تطبیقش بده تا متوجه بشی. باز اگه مشکلی بود بگو تا حلش کنیم. موفق باشی |