زمان کنونی: ۲۱-۴-۱۴۰۵, ۰۸:۰۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورد پرس بهتره یا جوملا؟!!!!!
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۲۷ عصر
ارسال: #1
Question ورد پرس بهتره یا جوملا؟!!!!!
سلام.به نظر شما ورد پرس توانایی بالاتری داره یا جوملا؟
در کل کدوم یکی بهتره؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۵۵ عصر
ارسال: #2
RE: ورد پرس بهتره یا جوملا؟!!!!!
درود
دوست گرامی؛
هر که را بحر کاری ساختن
هر کدام برای یک کار خاصی ساخته شده اند و توانایهای خاص خودشون رو دارند
و اما کمی صلیقه ای هستش
به نظر خودم جوملا بهتره،چون وردپرس با نصب هر قالب و افزونه ای ،هر آن ممکنه صفحه سفید شود و خر بیارو باقالی بار کن
در کل نمیشه با هم مقایسه کرد
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط سعید حمزه نژاد ، ali_gh8 ، Reza Ganji ، امید ، mandoor
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۵۱ عصر
ارسال: #3
به نظر من جوملا
ولي ورددپرس كمي ساده تر و همچنين از نظر مديريتي كاربري تر است ، يعني راحت تر مي شود باهاش كار كرد
جوملا حرفه اي تر از ورود پرس است
امضاء rezaetemadi
راه اندازی سایت فروش فایل با بهترین فروشگاه ساز فایل جوملا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ali_gh8 ، Reza Ganji ، memare-ahvaz ، امید ، mandoor
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ عصر
ارسال: #4
ورد پرس سیستم خیلی پیشرفته ای هست و روز به روز به قدرتش افزوده میشه ، همینطور روز به روز به طرفدارانش هم افزوده میشه ، البته زیاد تو ایران بنظرم پشتیبانی کاملی مثل جوملا نداره ، جوملا هم بسیار قدرتمند و عالی است و هرچی بخوای میتونی با این سیستم در بیاری .
وردپرس افزونه های رایگان بسیار عالی داره ولی اکثر فارسی نیستند و با این مشکل بر میخوری ولی قدرت بسیار بالایی مخصوصا در سئو داره . برای طراحی یک سایت چند زبانه راحت میتونی از وردپرس استفاده کنی ، با نصب بادی پرس میتونی یه سایت اجتماعی در حد جومسوشیال که تجاری است ایجاد کنی و ...

اگر انتخاب بین این دو باشه من به جوملا 51 و به وردپرس 49 از 100 میدم .

انتخاب با شماست ، ببینید چه میخواید بسازید
امضاء Pourdaryaei
 سپاس شده توسط clik8000 ، rezaetemadi ، شاهین سمیع عادل ، Reza Ganji ، memare-ahvaz ، امید ، mandoor ، armi1 ، mking
۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۲۰ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ صبح، توسط Reza Ganji.)
ارسال: #5
درود
وردپرس برای ایجاد وبلاگ و جوملا برای ایجاد هرنوع سایتی ایجاد شده اند.درسته وردپرس کارایی بالایی داره ولی در سایت وردپرس هم اعلام شده برای ایجاد وبلاگ است.
البته من از زمانی که با جوملا اشنا شده ام با وردپرس کار نکردم ولی با جوملا همه نوع سایتی میشه راه اندازی کرد .
جوملا به معنی واقعی یک سیستم مدیریت محتوای همه کاره است و فقط کافیست افزونه های مورد نیاز رو به اون اضافه کنید.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط Pourdaryaei ، memare-ahvaz ، صابرمحمدی ، امید ، mandoor ، armi1 ، mking ، rezaetemadi ، bizinesman
۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۴۱ عصر
ارسال: #6
سلام
من با هر دو کار کردم ولی نظر شخصی من بر استفاده از جوملا هست چون در راه اندازی سایت حرفه ای کارایی بیشتری داره .البته همون طور که دوستان گفتند بستگی داره شما چی میخواین.
امضاء alim123
طراحی قالب جوملا -طراحی کامپوننت و ماژول
طراحی سایت - گرافیک
تماس :09156611674 ایدی :amasroor2003
 سپاس شده توسط Pourdaryaei ، امید ، Reza Ganji ، rezaetemadi
۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۴۷ عصر
ارسال: #7
بنظرم اگر بگیم وردپرس بیشتر برای وبلاگ بدرد میخوره یذره جور در نمیاد ، سایت کتی پری رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با وردپرس کار شده
امضاء Pourdaryaei
 سپاس شده توسط Reza Ganji
۲۲-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۲۹ صبح
ارسال: #8
(۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ عصر)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنظرم اگر بگیم وردپرس بیشتر برای وبلاگ بدرد میخوره یذره جور در نمیاد ، سایت کتی پری رو ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با وردپرس کار شده
استاد گرامی سایت مورد نظر EyesفیلترEyes هستش

اینم عرض کنم که در ایران یه خورده با وردپرس کارهای عجیب و غریب می کنند،مثلا سایت دانلود و غیره
وردپرس در سطح وبلاگ هستش و نهایتا خودشو بکشه بگیم سایت شخصی
 سپاس شده توسط Reza Ganji
۲۲-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۳۵ صبح
ارسال: #9
اصلا وردپرس یعنی وبلاگ منم قبل از اینکه سراغع جوملا بیام اول رفتم با وردپرس کار کردم .خداییش جوملا یه چیز دیگست .
امضاء mandoor
دستانی که کمک می کنند پاک تر از دستانی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.
کوروش کبیر
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، rezaetemadi
۲۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۴۷ عصر
ارسال: #10
درود.
به نظر من وردپرس هم مدیریت محتوایی خوبیه،اما تیم های پشتیبانی و فارسی سازی افزونه های وردپرس ،خیلی ضعف دارن! البته بعضا سایت های خوبی هم وجود دارن که با وردپرس کار شدن.
اما برخلاف وردپرس ،جوملا قوی ترین پشتیبانی رو داره،حقا" هم باید بگم که سایت های جوملایی یه سر و گردن از سایت های وردپرسی بهتر و برتر اند.
اما باید دید که چی میخواید.با جوملا هر جور سایتی میشه راه اندازی کرد،اما با وردپرس کمی دور از انتظاره.البته این نظر شخصیمه.
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، rezaetemadi
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان