زمان کنونی: ۱۰-۲-۱۴۰۵, ۱۱:۲۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JA Rutile مناسب جهت سایتهای خبری
۲۶-۹-۱۳۸۹, ۰۶:۱۲ عصر
ارسال: #1
Thumbs Up JA Rutile مناسب جهت سایتهای خبری
قالب فارسی شده کامل همراه با فارسی سازی الحاقات
- طراحی زیبا و مدرن
- قالب 3 ستونه
- دارای 4 رنگ: پیش فرض، آبی، سبز، نارنجی
- طراحی بدون table و 100 درصد CSS
- سازگار با جوملا 1.5
- چهار نوع منو: JA Split menu, JA Css menu, JA Moo menu, JA Dropline menu
- قابلیت راه اندازی و طراحی سایت های حرفه ای و زیبا
- تمام ماژولهای تکمیل کننده ی قالب
- دارای comment در فایلهای css و index.php برای اعمال هرگونه تغییر
- همراه با فایلهای Source از جمله فایلهای PSD و Font
- اعمال تغییرات در قالب بر اساس نیاز شما
- سازگار با انواع مرورگر

برای دیدن نمونه ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا کلیک کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایل‌(های) پیوست شده
ja-rutile_Farsi.zip
نوع فایل .zip
دفعات دانلود 730
اندازه 249.5 کیلوبایت

امضاء Sir_Amin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ بازگشت به بالا
 سپاس شده توسط Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل ، مهدی بختیاری ، ecomp.ir ، esitala ، Mojtaba Pordel ، vahid.exe ، Xuser ، navidahwaz ، mking ، btheme
صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>)
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۸:۰۰ عصر
ارسال: #11
RE: JA Rutile مناسب جهت سایتهای خبری
سلام
من وقتی میخوام قالب رو نصب کنم خطا میده که فایل xml در بسته یافت نشد ! قالب رو هم از حالت فشرده خارج کردم بازم همین خطا رو داد.

یعنی مشکل از چی هست؟ Blush
امضاء vahid.exe
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۵-۲-۱۳۹۰, ۰۸:۱۳ عصر
ارسال: #12
آموزش زير را مطالعه كنيد!

البته توجه داشته باشيد اين قالب براي جوملا 1.5 است!
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط vahid.exe ، mahdi-j ، شاهین سمیع عادل
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۰۷:۲۳ عصر
ارسال: #13
ممنون - نصب شد Rose
ولی یه مشکل دیگه ای که داره اینه که هر چی مطلب ارسال میکنم تو صفحه نخست نشون نمیده ! Blush
امضاء vahid.exe
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۰۸:۰۴ عصر
ارسال: #14
فكر ميكنم اين قالب داراي ماژول نمايش اخبار ميباشد و توسط اون بايد اخبار را در صفحه اول نمايش دهيد.ماژول ها همراه قالب هستند و فكر ميكنم در هنگام نصب قالب نصب ميشوند.در پوشه قالب نگاه كنيدتا نامشان را متوجه شويد و بعد در مديريت ماژول ها فعال كنيد.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط vahid.exe ، شاهین سمیع عادل
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۰۸:۴۲ عصر
ارسال: #15
ممنون آقای گنجی Inlove
ولی هیچ کدوم از الحاقاتی که همراه قالب هستند نصب نمیشن چون تجاریی هستند و فقط پوسته تنها نصب میشه !
امضاء vahid.exe
۱۶-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۰۸ عصر
ارسال: #16
البته من قبلا نصب كردم و حتما مشكلي وجود دارد.البته اين تاپيك هم ما دير متوجه شديم وگرنه حذف ميكرديم.اين قالب داراي موقعيتي به نام نيوز يا شبيه همين نام است كه بعد از نصب ماژول و فعال سازي بايد در اين موقعيت براي نمايش اخبار منتشر شود.البته سايت هاتفا براي اين قالب موقعيت جديد براي نمايش اخبار بدون نياز به افزونه ايجاد كرده است ولي فكر ميكنم فقط براي اعضا قابل دسترس باشد.
ولي در اين حالت بايد حتما ماژول نمايش اخبار را نصب كنيد.مشكل نصب به خاطر تجاري بودن نيست و مشكل ديگري دارد كه مانند مشكل قبلي بايد رفع كنيد.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط vahid.exe ، شاهین سمیع عادل ، amirhessam
۱۷-۲-۱۳۹۰, ۰۴:۵۳ عصر
ارسال: #17
سلام و خسته نباشید به بچه های و اساتید خوبم در پارس جوم

من از این قالب استفاده میکنم،برای اضافه کردن تبلبغات به مشکل برخوردم،چطوری میتونم مثل سایت تابناک یا عصر ایران این قالب رو 4 ستونه کنم تا یک ستون برای تبلیغات باشه؟

میدونم باید تو فایل ایندکس پی اچ پی یک دیو جدید تعریف کنم و از طریق سی اس اس اعمال کنم و...

یک توضیح یکم فنی تر میخوام.تشکر

ادرس سایت من:

۱۷-۲-۱۳۹۰, ۰۹:۰۷ عصر
ارسال: #18
(۱۶-۲-۱۳۹۰ ۰۷:۲۳ عصر)vahidexe نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون - نصب شد Rose
ولی یه مشکل دیگه ای که داره اینه که هر چی مطلب ارسال میکنم تو صفحه نخست نشون نمیده ! Blush
سلام
این قالب قسمت body برای نمایش مطالب تو صفحه اول نداره. باید از ماژول های خاصی برای این کار استفاده کنین. اما سایت هاتفا این قالب رو بهینه کرده و چند موقعیت بهش اضافه کرده. از جمله قسمت body. می تونین از هاتفا نسخه بهینه شده رو دانلود کنین
امضاء Mojtaba Pordel
There Is Always a Solution

سپاس شده توسط Reza Ganji ، شاهین سمیع عادل ، vahid.exe
۱۸-۲-۱۳۹۰, ۱۱:۵۰ صبح
ارسال: #19
کسی نیست جواب سوال من رو بده؟
۱۸-۲-۱۳۹۰, ۰۶:۳۰ عصر
ارسال: #20
براي اينكار بايدبيشتر قسمت هاي قالب ويرايش شود چون اگر بخواهيد ستوني اضافه كنيد بايد سايز بلوك هاي ديگر را هم تغيير دهيد و از زيبايي اين قالب هم كم ميشود.ولي ميتونيد از قالب تابناك استفاده كنيد و لوگو رو تغيير دهيد.
امضاء Reza Ganji
انجمن پارس جوم
 سپاس شده توسط شاهین سمیع عادل ، amirhessam
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان