|
مشکل در ماژول نمایش آکاردئونی مطالب
|
|
۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۴۷ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در ماژول نمایش آکاردئونی مطالب
سلام؛
فاصله سطرهای مطالبی که توسط "ماژول نمایش آکاردئونی مطالب" نمایش داده میشه خیلی کمه که باعث شده این مطالب نمای زیاد خوبی نداشته باشه . چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟ با تشکر |
|||
|
۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۵۰ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در ماژول نمایش آکاردئونی مطالب
لطفا دمو قرار دهید !
line-height رو باید تغییر دهید ! |
|||
|
|
۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۰۰ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اینم دمو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |
|||
|
۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۳۶ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
بروید به فایل template_css.css در مسیر templates/jpersian2/css/ در خط 5 کد زیر کد: (انتخاب همه) body {کد: (انتخاب همه) body {میتواند برای دریافت نتیجه دلخواه مقدار عددی قسمت line-height را افزایش دهید. موفق باشید
|
|||
|
|
۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۶:۰۴ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از کمک دوستان- مشکل من در مطالب نمایش داده شده در صفحات معمولی نیست که بخوام line-height قالب رو زیاد کنم . مشکل من در نمایش مطالب توسط ماژول "نمایش آکاردئونی مطالب" هست که فاصله سطرها رو بنظر من کم نشون میده .
البته داخل استایل خود ماژول کد تگ line-height وجود دارد اما برای افزایش فاصله عناوین هست و برای تغییر توضیحات این تگ وجود ندارد . نقل قول: شما عناوین رو میخواهید فاصله داشته باشند یا توضیحات رو.چون بنظر خوب است. من فاصله توضیحات رو می خواستم زیاد بشه حالا اشکال نداره همین مقدار فاصله هم قابل قبوله . متشکرم |
|||
|
۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۰۴ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام اگه اشتباه نکنم مطالب هرکدوم از منوهات یه جوره مثل هم نیست
منوی اول به نظر خوبه ![]() اما منوی دوم به هم ریخته است ![]() اگه منظورت همینه و درست متوجه شده باشم باید با ادیتور خود سایت این کارو انجام بدید میتونید نوشته ها رو وارد نرم افزار word کنید و خط و سطرها رو به طور مناسب تنظیم کنید و دوباره وارد سایت کنید. توصیه سعی کنید یکه فرمت خواص برای سایت انتخاب کنید که هر مطلبی وارد سایت میکنید با همون فرمت باشه که هر مطلبی یه شکلی نباشه موفق باشید |
|||
|
|
۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۲ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
آقای سلیمانی عزیز ممنونم
بله منظورم همین بود . بله حق با شماست . باید فرمت متن ها رو استاندارد کنم. بازم تشکر |
|||
|
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: bqj2llzvef1joowy5le5.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/bqj2llzvef1joowy5le5.jpg)
![[تصویر: ov5jyyqo4relmstwabtb.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/ov5jyyqo4relmstwabtb.jpg)