|
صفحه اول سایت 2 زبانه!!
|
|
۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۵۹ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صفحه اول سایت 2 زبانه!!
سلام
دوستان من یه سایت رو طراحی کردم که 2 زبانه است ولی نمیخوام پرچم ها رو داخل همون صفحه بزارم میخوام یه صفحه index داشته باشم که بعد از زدن اسم دامین من به اون صفحه بره و از انجا بشه زبان رو تعیین کرد و بعدش به صفحه index اصلی خود سایتم بره!!! یه چنین کاری ممکنه؟ میخوام تو صفحه ای که اول باز میشه یکم کارای گرافیکی فلش بکنم و پرچمها رو اونجا بزارم. ممنون |
|||
|
۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۵:۲۴ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: صفحه اول سایت 2 زبانه!!
برای این منظور شما باید یک صفحه اینترو درست کنید که در اصل یک صفحه اچ تی ام ال است و در روت سایت قرار میدهید.
برای ساخت همچین صفحه ای هم میتونید از نرم افزارهای طراحی استفاده کنید. وقتی این صفحه را در روت سایت قرار دهید پیش فرض این صفحه بالا میاد و میتونید به پرجم هایی که در این صفحه طراحی شده اضافه کردید لینک دلخواه رو بدید. |
|||
|
|
۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۵:۴۲ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با front page باید اون صفحه رو درست کنم؟
شما آماده چیزی دارید؟ در مورد فرش میخوام. |
|||
|
۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۱۶ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با دریم ویوور نسخه خاورمیانه راحت ترید !
راستش نه و من شخصا اصلا صفحه اینترو آماده ندارم ولی اگر دوستان دارند درخواست میکنم به شما بدهند ! |
|||
|
|
۳۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۵۰ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اینترو به نظرم در بهترین حالت با فلش باید طراحی شه چون قابلیت های زیادی داره و جلوه های زیادی می تونید به کار بگیرید، اگر هم خودتون بتونید با دریم ویوور که آقای گنجی گفتند خیلی راحت می تونه یه صفحه بسازید و عکساتون رو بزارید،
با نرم افزارهای آماده هم که خیلی راحت می تونید یه صفحه بسازید. این نمونه رو هم دیدم در جومینا کاربر mogtabaa گذاشته بود و اجازه ویرایشش رو داده بود، پیوست کردم و می تونید دانلود کنید، تلفیق jquery و html و css و می تونید ویرایشش کنید. |