|
درخواست طراحی رایگان صفحه اول
|
|
۲۸-۸-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
با سلام و خسته نباشید به تیم برنامه نویسی پارس جوم و تمام استفاده کنندگان جوملا؛میخوام اگه کسی در توانش هست 1 صفحه اول رایگان واسه سایتم طراحی کنه<سایتم عمران و معماری هستش به شکلی که عرض میکنم؛ من 2 تا پوشه میسازم و 2 تا جوملا برای هر کدوم نصب میکنم با نام های معماری ==> architecture عمران ==>civil بعد میخوام 2 کلید ورود به بخش معماری و ورود به بخش عمران داشته باشه و 2 اسکرول داشته باشه که لینک هر کدوم از جوملاهای بخش معماری و عمران رو جداگانه نمایش بده آدرس سایتم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 1 اسلایدر تصاویر کوچیک هم داشته باشه
|
|||
| صفحه 2 (<ارسال بالا اولین ارسال این موضوع است>) |
|
۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۲۳ صبح
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست طراحی رایگان صفحه اول
دادا ورژن جدید رو کی واسم آپ میکنی؟
|
|||
|
۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۴۵ صبح
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بزودي انشالله
|
|||
|
|
۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۵۰ صبح
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دادا دمت گرم سعی کن ظرف امروز واسم ردیفش کنی که من برسم به باقی کار سایت.آخه باید از صفر شروع کنم.میدونی که
خیلی ممنون |
|||
|
۵-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۵۹ صبح
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
خسته نباشی داداش ورژن جدید آماده شده؟ دادا بهم گفتن که این کار آماده هستش .... اینطوره که میگن؟ |
|||
|
۵-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۱۹ صبح
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
منظورتون رو متوجه نشدم. اگر منظورتون اينه كه اين كار وجود داشته و من اونو واست كاستومايز كردم كاملاً درسته. توي دنياي طراحي سايت استفاده از منابع موجود و تغيير به سبك دلخواه خيلي مرسوم و رايج و اگر دقت كني ما همه اينجاييم تا جوملا رو خصوصي سازي و كاستومايز كنيم.. |
|||
|
|
۵-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۲۲ صبح
ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
مهم نیست
اما ورژن جدیدش کی ارزه میشه؟ |
|||
|
۵-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵ عصر
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
همچنان منتظر ورژن جدید
|
|||
|
۱۲-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۲۳ صبح
ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
کسی نیست این زحمتو واسه ما بکشه؟
|
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

با سلام و خسته نباشید به تیم برنامه نویسی پارس جوم و تمام استفاده کنندگان جوملا؛