![]() |
|
تبدیل weblink جوملا به این فروم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تبدیل weblink جوملا به این فروم (/thread-9973.html) |
تبدیل weblink جوملا به این فروم - amirhessam - ۷-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ عصر سلام من برای یکی از پروژه هام نیاز دارم تا وب لینک جوملا را به این شکل در بیاورم. ![]() یعنی در صفحه اصلی کامپوننت علاوه بر اسم مجموعه لینک های مرتبط با ان زیر نمایش داده شوند و نیاز به کلیک جهت ورود به مجموعه نباشد. نمایش یک مجموعه خاص هم نیاز بنده رو رفع نمیکنه لازمه تمامی مجموعه ها نمایش داده بشه. ممنون تبدیل weblink جوملا به این فروم - amirhessam - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ صبح بابت انجام این کار می تونم هزینه پرداخت کنم. دوستانی که توانایی دارن،اعلام کنن تبدیل weblink جوملا به این فروم - Reza Ganji - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ صبح نمونه سایت رو اینجا قرار دهید اگر شد رایگان دوستان براتون انجام میدهند اگر هم زمان بر بود با هزینه مناسب در صورتی که امکان پذیر بود براتون انجام میدیم. تبدیل weblink جوملا به این فروم - amirhessam - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ صبح سلام وب لینک جوملا به صورت استاندارد نمیتونه لینک ها رو بصورت تصویر بالا نشون بده. جوملا به صورت معمولی : ![]() نام گروه (تعداد لینک ها ) نام گروه (تعداد لینک ها) یا به این صورت که یک دسته رو که مشخص شده است لینک هایش را نمایش دهد. چیزی که بنده نیاز دارم : ![]() نام گروه و نمایش ایتم ها،یعنی نام تمامی گروه های موجود با لینک هایی مرتبط به این نمایش داده شود. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تبدیل weblink جوملا به این فروم - سعید حمزه زاده - ۱۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ عصر دوست عزیز شما تصویری قرار ندادید نمیدونم منظورتون کدوم تصویر هست! در دمویی که شما دادید، میتونید به تعداد جدول ایجاد کنید و بصورت دستی لینک هاتون رو وارد کنید بنده چنین افزونه ای در جوملا ندیدم! و یا اینکه به ازای هر ستون، توسط ماژول لینک ها رو نمایش بدید یا علی |