![]() |
|
راست چین کردن قالب cocktail - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راست چین کردن قالب cocktail (/thread-9951.html) |
راست چین کردن قالب cocktail - fidoman - ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ عصر سلام من برای یکی از سایت ها از قالب cocktail استفاده کردم که متاسفانه راست چین نیست میخواستم ببینم چطور میتوانم راست چین کنم مطالبم رو ؟که الان خیلی بد شده یا اگر دوستان این قالب راست چین شده را دارد لینک آن را بگذارد که ممنون میشوم راست چین کردن قالب cocktail - صدرا حسابی - ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ عصر دموی آنلاین بزارید تغییراتی که باید داد روش رو همین جا در انجمن مینویسم تا به صورت آموزشی بتونید ازش استفاده کنید، اگه سایت آنلاین نیست، در یک هاست رایگان یا یکی از هاست های خودتون جوملا و این قالب رو نصب کنید. من سایت سازندرو دیدم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با گذشت این همه زمان که جوملا 2.5 کاملا تایید شده و stable هست و افزونه های زیادی هم براش نوشته یا به روزرسانی شده ، استفاده از جوملا فقط در موارد خاصی که افزونه مورد نظر برای نسخه های مشابهی نداشته باشه توصیه میشه.
راست چین کردن قالب cocktail - fidoman - ۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ صبح درود بر شما صدرای عزیز سلام این یک وب سایتی که طراحی شده بود و بنده به درخواست صاحب آن دارم تغییرش میدهم .من هم معتقدم دیگه باید از مهاجرت کرد چشم برروی یکی از سایت ها میگذارم |