![]() |
|
ارور 500 هنگام ایجاد مجموعه جدید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور 500 هنگام ایجاد مجموعه جدید (/thread-9931.html) |
ارور 500 هنگام ایجاد مجموعه جدید - enntezzar - ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ صبح با سلام و خسته نباشد
من یه جوملا 2.5 رو سایتم دارم چند وقتی بود که مجموعه جدیدی نساخته بودم امروز وقتی رفتم واسه ساخت مجموعه جدید با این ارور روبرو شدم نمایش کلاس یافت نشده [کلاس, فایل]: categoriesViewcategory, /home/u532821612/public_html/administrator/components/com_categories/views/category/view.html.php من زیاد وارد نیستم اگه لطف کنین یه راهنمایی دقیق برام بزارین تا بتوم مشکلم رو حل کنم ممنون میشم ارور 500 هنگام ایجاد مجموعه جدید - سعید حمزه زاده - ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ صبح یکبار دیگر جوملا رو اکسترکت، پوشه installation رو حذف کنید و تست کنید قبل از هر کاری بک اپ فراموش نشه یا علی ارور 500 هنگام ایجاد مجموعه جدید - enntezzar - ۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ صبح ممنون از لطفتون ولی متوجه منظورتون نشدم میشه واضح تر توضیح بدین ممنون میشم ارور 500 هنگام ایجاد مجموعه جدید - سعید حمزه زاده - ۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ صبح دوسا عزیز همونطور که برای نصب جوملا اقدام کردید، مجددا در ریشه، فایل زیپ جوملا رو اکسترکت کنید اما با این تفاوت که دیگر نباید مراحل نصب رو سپری کنید، بلافاصله بعد از اکسترکت، فولدر installation رو حذف و ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر یا علی ارور 500 هنگام ایجاد مجموعه جدید - enntezzar - ۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ عصر ممنون عزیز من اولین باری هست که دارم رو ساخت سایت کار میکنم و زیاد هم برنامه نویسی یا اصطلاحات رو کامل بلد نیستم اگه لطف کنین واضح مراحل رو برام بنویسین ممنون میشم اگه زیاد حساسیت بخرج میدم میترسم زحمات این چند وقتم از بین بره |