![]() |
|
چگونگی تغییر موقعیت یک عکس در قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چگونگی تغییر موقعیت یک عکس در قالب (/thread-9927.html) |
چگونگی تغییر موقعیت یک عکس در قالب - peyman.ict - ۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ عصر سلام دوستان من میخواستم در این سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موقعیت عکسی که بالای اسلاید شو هستش و روش نوشته : "بزرگترین نمایشگاه دائمی مصالح و خدمات..." رو از سمت چپ بیارم درست وسط اون قسمت.یعنی درست بین دو تا لوگو چیکار باید بکنم؟کدوم فایل رو باید ویرایش کنم؟ چگونگی تغییر موقعیت یک عکس در قالب - Reza Ganji - ۴-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ عصر در فایل rtl.css و در خط 128 میتونید یک مارجین لفت به تگ زیر مانند کدی که من نوشتم اضافه کنید و مقدار 80 رو بنا به دلخواه تغییر دهید. کد: #headerbar .module {چگونگی تغییر موقعیت یک عکس در قالب - peyman.ict - ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ عصر ممنونم بابت راهنماییتون جناب گنجی. مشکلم تا حدودی حل شد ولی متاسفانه لوگوی سمت چپ هم با این کار به سمت وسط کشیده میشه ، من میخوام لوگوهای سمت راست و چپ در همون موقعیت بمونن.اونو چکارش میشه کرد؟ چگونگی تغییر موقعیت یک عکس در قالب - صدرا حسابی - ۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۶ عصر به اینجا برید: templates/yoo_cloud/warp/css/layout.css
و این کد رو: کد: #headerbar .module {با این جایگزین کنید: کد: #headerbar .module { |