![]() |
|
مشکل در نصب بکاپ جوملا در دایرکت ادمین - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نصب بکاپ جوملا در دایرکت ادمین (/thread-9891.html) |
مشکل در نصب بکاپ جوملا در دایرکت ادمین - bushehr - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ عصر با سلام دوستان عزیز من قبلاً در سی پنل استفاده می کردم و از سایتم بکاپ هم فایل ها گرفتم و هم دیتابیس الان اومدم روی دایرکت ادمینم فایلها آپلود کردم و مشکلی که دارم نمی دونم که باید چطوری دیتابیس آپلود کنم (می تونم دیتابیس جدید بسازم) ولی بکاپ دیتابیس خیلی نیازمه که نصب کنم. من تازه کار دایرکت دامینم --------------------- با تشکر مشکل در نصب بکاپ جوملا در دایرکت ادمین - Reza Ganji - ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ صبح میتونید از مدیر هاستینگ درخواست کنید براتون برگردونه. درکل بهتر بود با آکیبابک آپ از سایتت بک اپ میگرفتی و منتقل میکردی. آموزش کار با دایرکت ادمین در بسیاری از سایت ها موجود هست و میتونید از اونها هم استفاده کنید.درکل کار کردن باهاش راحت تر از سی پنل هم هست. |