![]() |
|
مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت (/thread-9871.html) |
مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - ذکر فرج - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ عصر با سلام.بنده وقتی میخوام توی خود سایت مطلب ارسال کنم.مطلبمو که مینویسم وقتی میخوام مجموعه و بخش مورد نظرمو انتخاب کنم لیست بازشو باز نمیشه و وقتی میخوام ذخیره کنم دکمه ذخیره رو که میزنم هیچ کاری انجام نمیده. با تشکر از کمک های دوستان جوملا 1.5 مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - سعید حمزه زاده - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ عصر مجموعه و بخش رو ایجاد کردید؟ مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - mahan - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ عصر درود بر شما اول بک آپ! کپی پوشه جوملای خام در ریشه پوشه ای که جوملای شما نصب شده و حذف پوشه اینستال شاد باشید و شادی بخش دیگران مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - ذکر فرج - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ صبح بله بخش ایجاد کردم. ماهان عزیز اینکارو قبلا انجام دادم جواب نداده مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - سعید حمزه زاده - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ صبح احیانا پلاگینی نصب نکردید جدیدا؟! مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - ذکر فرج - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ صبح نه عزیز جان.آیا با تغییر پلاگین ویرایشگر میشه درستش کرد؟ مشکل در ارسال مطلب در محیط سایت - Reza Ganji - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ صبح با یک مرورگر دیگه هم تست کنید ؟ ممکنه بخاطر سرعت اینترنت یا مشکل عدم لود جاوا توسط مرورگر باشه. بنظر من ایراد ممکنه از مرورگرباشه از فایرفاکس و یا گوگل کروم استفاده کنید. |