![]() |
|
مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ (/thread-9855.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۳۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ عصر سلام من کامپوننت cb را که نصب می کنم به ضورت ؟؟؟؟؟ همه را نشان می دهد ! دیتابیس را هم روی utf-8 قرار دادم باز هم درست نشد ! مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ عصر دوست گلم یکبار حذف و مجددا نصب کنید در نظر داشته باشید باید کلیه جداول و همچنین کلیه فیلدهای داخل جدول دیتابیس افزونه به utf8-general-ci تبدیل بشن نه فقط خود جدول یا علی مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۳۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ عصر این کار را کردم باز هم درست نشد ! اگر من دیتا ها را پاک کنم درست می شود ؟ یک بار دیتابیس را پاک کردم ! یعنی همه دیتابیس ها مربوط به Cb را مجدد افزونه را ریختم ، باز هم درست نشد مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ عصر کلیه فیلدهای جدول افزونه رو به utf8-general-ci تبدیل کنید یا علی مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۳۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ عصر نقل قول: کلیه فیلدهای جدول افزونه رو به utf8-general-ci تبدیل کنیدقبل از اینکه تایپیک بزنم این کار را کردم بعد از گفته شما هم مجدد همه را بررسی کردم ! ولی نشد ! ممکن است مشکل از هاست باشد ؟ مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - سعید حمزه زاده - ۳۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ عصر اطلاعات هاست رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم یا علی مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ عصر هر کاری می کنم درست نمی شود ! مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ صبح دوستان کسی راه حل ندارد ؟ هنوز مشکلم حل نشد مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - pari2 - ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ صبح سلام دوست گرامی آقای حمزه زاده ازتون خواستن که اطلاعاتتون رو پ.خ کنید تا خودشون علت رو بررسی کنند موفق باشید مشکل با نصب کامپوننت CB و ؟؟؟؟؟؟ - rezaetemadi - ۳-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ صبح اطلاعات را برایشان فرستادم ! |