![]() |
|
درخواست تقویم با امکانات خواص - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست تقویم با امکانات خواص (/thread-9826.html) |
درخواست تقویم با امکانات خواص - teymoorei - ۲۸-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ صبح سلام
دوستان من تقویمی می خوام که بشه واسه روزای خواصی از سال مطلب داد مثلا واسه 22 بهمن خودم بنویسم که روز پیروزی انتقلاب می باشد یا هرچیز دیگه ای . می خوام خودم دستی وارد کنم این اطلاعات رو و بعد توی سایت نمایش بده. RE: درخواست تقویم با امکانات خواص - Zhyar - ۲۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ صبح درودهای فراوان اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم،جوملا خودش همچین امکانی داره [attachment=5589] درخواست تقویم با امکانات خواص - سعید حمزه زاده - ۲۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ صبح دوست عزیز شما میتونید به راحتی این کار رو انجام بدید، یک مجموعه ایجاد کنید به نام مناسبت، سپس در اون به ازای هر تاریخی، یک مطلب ایجاد کنید و تاریخ انتشار رو همون روز تعیین کنید برای مثال 22 بهمن، یک مطلب با محتویات و متن دلخواه و سپس تاریخ انتشار: 1391/11/22 و تاریخ پایان انتشار رو ساعت 23 همون تاریخ!!! به همین سادگی حالا میتونید مطالب منتشر شده در اون مجموعه رو در یک موقعیت ماژول به نمایش بزارید! یا علی درخواست تقویم با امکانات خواص - teymoorei - ۲۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ عصر آقا واقعا ممنونم واقعا لطف کردید |