![]() |
|
درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژول فارسی tz_portfolio (/thread-9793.html) |
درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - rehanatish - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ صبح سلام دوستان...کسی نسخه فارسی شده ماژول tz_portfolio رو داره؟ برای نمایش نمونه کار درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - rezaetemadi - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ صبح این افزون تجاری است ! من فکر نمی کنم فارسی اش باشد ! اما من نسخه اصلی اش را دارم RE: درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - mahan - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ عصر درود بر شما فایل زبان فارسی tz_portfolio خدمت شما. [attachment=5573] شاد باشید و شادی بخش دیگران درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - سعید حمزه زاده - ۲۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ عصر از K2 استفاده کنید خیلی بهتره بنده هم در سایتم از k2 استفاده کردم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یا علی درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - rehanatish - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ صبح ممنون دوستان آقای ماهان بااین فایل ها column 1 ماژول rtl میشه؟ درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - سعید حمزه زاده - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ صبح فکر میکنم فقط فایل ترجمه باشه دمو قرار بدید راهنمایی کنیم چطور راستچین کنید یا علی درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - rehanatish - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - سعید حمزه زاده - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ صبح خب دوست گلم شما فایل ترجمه رو جایگزین کن، فارسی بشه بعد واسه راستچین شدن راهنمایی بشید درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - rehanatish - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ صبح دوست عزیز جایگزین کردم RE: درخواست ماژول فارسی tz_portfolio - mahan - ۲۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ عصر ماژول tz_portfolio v1.2 [attachment=5586] |