![]() |
|
ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران (/thread-9752.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - saleh2 - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ صبح با سلام ماژول یا کامپونت میخواستم که دیگران هم بتونن مطلب بنویسن وبعد از تایید منتشر بشه سایت من tt3.ir اخبار علمی و فناوری ![]()
ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - Pourdaryaei - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ صبح میتونی از کامپوننت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کنی ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - saleh2 - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ صبح این کامپونت را نصب کردم ولی چجوری میشه مطلب گزاشت؟؟؟؟؟؟؟ ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ صبح دوست عزیز همیشه استفاده از کامپوننت به این شکل هست که یک منو از نوع اون کامپوننت میسازید و کاربر میتونه از اون طریق مطلب رو وارد و ذخیره کنه! یا علی ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - saleh2 - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ صبح مطلب جدید که میزنم مینویسه ایجاد رکورد مجاز نیست ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ صبح خب دوست عزیز در تنظیمات کامپوننت بررسی کنید و محدودیت رو بردارید در صورت امکان دمو آنلاین قرار بدید ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - saleh2 - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. user : pass : ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - Pourdaryaei - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ صبح دوست عزیز یوزر و پسورد خودتون رو عمومی قرار ندید ... ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ صبح بنده یک مطلب ایجاد کردم ثبت هم شد ثبت مقاله با موفقیت انجام شد یا علی ماژول نوشتن مطالب توسط دیگران - saleh2 - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ صبح با تشکر از همه شما درست شد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مطالب علمی و فناوری خودتونو از هم اکنون میتونید تو سایت خودتون بزارید. |