![]() |
|
ارور 404 برای کلیه صفحه ها به جز صفحه اول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور 404 برای کلیه صفحه ها به جز صفحه اول (/thread-9742.html) |
ارور 404 برای کلیه صفحه ها به جز صفحه اول - morteza_b68 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۳:۱۲ عصر واقعا نمی دونم چی شد یهو دیدم که سایتم به غیر از صفحه اول هیچ صفحه ای ازش باز نمی شه باید چه کنم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ارور 404 برای کلیه صفحه ها به جز صفحه اول - محمدسلیمانی - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ عصر سلام از تنظیمات کلی seo را فعال کردید... ارور 404 برای کلیه صفحه ها به جز صفحه اول - morteza_b68 - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ عصر خخیلی ممنون من تو قسمت سئو mod_rewrite رو علامت زده بودم میشه یه توزیح بدید چرا این طور شد؟ ارور 404 برای کلیه صفحه ها به جز صفحه اول - Zhyar - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ عصر وقتی seo را فعال میکنید باید htaccess.txt به htaccess. تبدیل بشه در این مورد در انجمن زیاد بحث شده ارور 404 برای کلیه صفحه ها به جز صفحه اول - Reza Ganji - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ عصر آموزش بهینه سایت برای موتورهای جستجو را در انجمن آموزش های جوملا مطالعه کنید. |