![]() |
|
درخواست افزونه فروشگاهی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه فروشگاهی (/thread-9713.html) صفحهها: 1 2 |
درخواست افزونه فروشگاهی - mirzakhani - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۳۹ صبح با سلام کسی می تونه راهنمایی کنه سیستم فروشگاه ساز این سایت چیه و چطور می تونم اونو تهیه کنم ضمنا برای جوملا 2.5 می خوام دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر[/align] درخواست افزونه فروشگاهی - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ صبح اگر چیزی میخواید که کارتون رو کامل راه بندازه و باگی هم نداشته باشه جوم شاپینگ رو پیشنهاد میکنم اگر یک سیستم فوق حرفه ای میخواید ویرچومارت حرفی برای زدن باقی نمیزاره یا علی درخواست افزونه فروشگاهی - Reza Ganji - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ صبح سایت مورد نظر شما با جوملا نیست.ولی همونطور که آقای حمزه زاده گفتند از جوم شاپینگ و ویرتومارت برای جوملا میتونید استفاده کنید.ضمن اینکه اسکریپت های رایگان فروشگاه سازی مانند اپن کارت و پرستاشاپ هم هستند و میتونید استفاده کنید. درخواست افزونه فروشگاهی - mirzakhani - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ عصر ممنون می شه لینک فارسی و کامل ویرچومارت رو بزارید من یکی دانلود و نصب کردم ولی قسمت مدیریتش مشکل داشت و آیکن اون به قسمت کامپوننت ها اضافه نمی شد متشکرم درخواست افزونه فروشگاهی - پیام عمرانی - ۲۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ صبح من پیشنهاد میدم که از سایت اصلی دریافت کنید و فقط ترجمه را جایگزین کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درخواست افزونه فروشگاهی - mirzakhani - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ صبح [align=right]با سلام و تشکر ترجمه را از کجا بگیرم و چطوی جایگزین کنم؟ ممنون درخواست افزونه فروشگاهی - سعید حمزه زاده - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ صبح فایل زبان فارسی دیگه دوست عزیز جستجو هم بفرمایید در گوگل هست یا علی درخواست افزونه فروشگاهی - shervin_20 - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ صبح دوستان میشه بفرمائید در ادرس زیر برای اینکه اخرین نسخه ویوچومارت را دانلود کنیم باید کدام گزینه را دانلود کنیم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای فایل ترجمه از کجا می تونیم دانلود کنیم ؟ درخواست افزونه فروشگاهی - Reza Ganji - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ صبح 2.0.18a اخرین نسخه استیبل هست درخواست افزونه فروشگاهی - سعید حمزه زاده - ۲۵-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ عصر میتونید از جومینا آخرین نسخه فارسی رو دانلود کنید که داخلش یک فایل زیپ فارسی هیت باید بعد از نصب ویرچومارت، فایل زبان فارسی رو از داخل ویچومارت اضافه، نصب و فعال کنید یا علی |