پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب (/thread-9711.html)

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - omidd1315 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ صبح

با سلام

سایتم روی لوکاله
با رفتن به گزینه تنظیمات مطلب، نمایش نویسنده و تاریخ انتشار مطلب رو فعال می کنم
تنظیمات کلیه ی منو هام عمومی هستش
در آخر اون گزینه های نمایشی رو نشون میده ولی قالب بهم میریزه
آیا مشکل من از قالبمه؟
ایا مشکل من از پلاگینه؟
کمک کنید دوستان

عکس زیر نشون میده کجا خراب میشه
[تصویر:  di-PYXE.jpg]

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - crystali - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ صبح

درود بر شما
دوست عزیز لوکال حجت نیست.چون تو لوکال گاهی مشکلاتی رخ میده که تو هاست پدید نمیاد

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - سعید حمزه زاده - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ صبح

فکر میکنم بحث Inline در css باشه

چون با نمایش توضیحات مطالب، بخش right که بعد از content هست شیفت خورده به زیر مطلب

آنلاین باشه راحتتر میشه راهنماییتون کرد

یا علی

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - omidd1315 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ عصر

با تشکر از پاسختون

این قالب همون قالب معروف zt-xenia هست
اگر همه ماژول منو ها رو به چپ انتقال بدم این مشکل پیش نمیاد ولی حتی یک ماژول سمت راست باشه قالب بهم میریزه.
جالبه که وقتی از مطلب خاص یا مطالب ویژه استفاده می کنم اتفاقی نمیفته و درسته ولی زمانی که از گزینه نمایش مجموع بلاگ در منو اصلی استفاده میکنم این اتفاق حادث میشه.

آیا با آنلاین کردن سایتم این مشکل برطرف میشه؟

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - omidd1315 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ عصر

سلام مجدد

من ساتم رو آنلاین کردم بازم همین مشکلو داره
دوستان کسی نمیتونه کمکم کنه

سپاس

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - پیام عمرانی - ۲۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ عصر

عکس بالا لود نمیشه
لطفا دمو قرار دهید

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - omidd1315 - ۲۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ عصر

با سلام عکسو یه بار دیگه میذارم

[تصویر:  88512080566697967450.jpg]

بهم ریزی قالب با فعال کردن گزینه نمایش زمان انتشار مطلب - Reza Ganji - ۲۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر

ادرس سایت رو قرار دهید تا دوستانی که مایل هستند کدها رو بررسی کنند.مشکلات در لوکال و بدون دمو قابل پشتیبانی نمی باشد.