![]() |
|
از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو (/thread-9708.html) صفحهها: 1 2 |
از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - mis.shafiee - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح سلام لطفا به این سایت نگاهی بی اندازید.( nikannet.net) چگونه می توانم لینک تصاویر اسلایدشو را از بین ببرم. ممنون از راهنماییتون از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - Zhyar - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ صبح درود برشما درتنظیمات خود اسلایدشو باید تعبیه شده باشه از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - crystali - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ صبح سلام بر شما تو تنطیمات اسلاید دقت کنید می تونید لینک ها رو غیر فعال کنید از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - mis.shafiee - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ عصر من وارد تنظیمات ماژول شدم و Link images را روی خیر ،قرار دادم ولی بازهم این مشکل پابرجاست. مشکل من با این لینک عکسها اینه که تصویر 1و3 (تعرفه adsl , wimax )می خواهم در صفحه دیگری نمایش داده بشود مانند تصویر 2و4. من تمام این مطالب داخل یک بخش و مجموعه قرار داده ام ولی نمی دانم چرا تصویر 1و3 در صفحه اصلی مطالبش نمایش داده می شود. RE: از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - pari2 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ عصر سلام دوست گرامی در تنظیمات ماژول قسمت نحوه باز شدن لینک ها (How to open links) شما باز شدن در صفحه جدید (New page) رو انتخاب کنید
از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - mis.shafiee - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ عصر دوست عزیز در تنظیمات ماژول گزینه ای به نام How to open links وجود نداره. RE: از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - pari2 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ عصر ببنید چیزی به نام Traget Link وجود داره اگه امکانش هست از تنظیمات ماژول عکس بذارید چون من با این نوع اسلاید شو کار نکردم شاید با قرار دادن عکس بشه کمکت کنم
از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - mis.shafiee - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ عصر این هم از تصویر تنظیمات ماژول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنونم از راهنماییتون از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - pari2 - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ عصر دوست گرامی شما لینک رو در قسمت ایجاد مطلب روی تصاویر قرار دادید اگه به این صورت عمل کردین به قسمت مدیریت مطالب برو و مطلبی رو که عکس توش هست رو باز کن و در قسمت که به تصاویر لینک میدن (insert/edit link) قسمت (target) گزینه (open link in a new window) رو انتخاب کنید. امیدوارم درستراهنماییتون کرده باشم.
از بین بردن لینک تصاویر در اسلایدشو - mis.shafiee - ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر من این کار را کردم ولی باز هم درست نشد.ممنونم |