![]() |
|
فارسی نبودن jcomment - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فارسی نبودن jcomment (/thread-9705.html) |
فارسی نبودن jcomment - argcit - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۳۶ عصر سلام دوستان من جی کامنت فارسی رو روی سایت نصب میکنم ولی انگلیسیه روی لوکال هاست یا هاست دیگه فارسیه ولی رو سایت خودم انگلیسیه تنظیمات خاصی باید روی سایت انجام بدم؟ کمکم کنید فارسی نبودن jcomment - mahan - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ عصر درود بر شما زبان پیش فرض قسمت کاربری و مدیریت سایت شما فارسی است؟ فارسی نبودن jcomment - argcit - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ عصر بله فارسیه کامپوننت های دیگه روی سایت فارسیه فقط این کامپوننت و چند تای دیگه انگلیسیه فارسی نبودن jcomment - Pourdaryaei - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ عصر لينك دمو رو بگذاريد دوست عزيز ؛ شايد زبان فارسي كامپوننت كپي نشده ، فولدر زبان Fa رو ببينيد آيا فايل هست يا خير ، اگر نيست فايل رو دستي كپي كنيد فارسی نبودن jcomment - argcit - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ عصر اسم فایلش چیه؟ کجا باید ببینم کپی شده یا نه؟ فارسی نبودن jcomment - Pourdaryaei - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ عصر دقيقاً الان خاطرم نيست ... ولي بايد چيزي شبيه اين باشه fa_com-jcomments.ini ... كه فايل مديريت رو تو فولدر administrator/language/fa و فايل سايت رو توي language/fa كپي كنيد .. البته شايد مشكل از جاي ديگه باشه فارسی نبودن jcomment - argcit - ۲۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ عصر سلام بله همونطور که گفته بودید فایل زبان فارسی کپی نشده بود کپی کردم مشکلش برطرف شد خییییییییییییییییلی ممنونم |