![]() |
|
پاک شدن دیتاببیس - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پاک شدن دیتاببیس (/thread-9683.html) |
پاک شدن دیتاببیس - mina123 - ۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ صبح با سلام و عرض احترام راستش الان اشتباها کل دیتابیس سایتمو از تو phpmyadmin پاک کردم خیلی روش کار کرده بودم و خواستم جدول های یک کامپوننت رو پاک کنم که ... حالا خیلی بدبخت شدم لطفا کمکم کنید! آیا راه برگشتی هست؟ (صفحه اصلی سایت هم بازه و رفرش نکردم) لطفا یکی هرچی سریع تر جواب بده ممنون میشم پاک شدن دیتاببیس - crystali - ۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ صبح بکاپ از دیتابیس داری؟ پاک شدن دیتاببیس - mina123 - ۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ صبح مشکل اینجاست که بک آپ ندارم و اینکه سایتم رو لوکاله و از xamp استفاده میکنم راهی هست که برگرده؟ جایی backup نمیگیره؟ پاک شدن دیتاببیس - سعید حمزه زاده - ۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ صبح خیر دوست عزیز راهی نیست! پاک شدن دیتاببیس - crystali - ۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ صبح تا جایی که بنده هم اطلاع ندارم بدون بکاپ راهی نداره پاک شدن دیتاببیس - mina123 - ۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ صبح ![]() ![]() ممنون از راهنمائیتون |