![]() |
|
ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر (/thread-9640.html) |
ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر - CAMERON - ۱۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ عصر سلام من از Rsform نسخه فارسی استفاده میکنم .میخوام فرم تکمیل شده به ایمیل خودم هم ارسال بشه . RE: ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ عصر در تنظیمات فرم ساز یک تب هست به نام ایمیل و اونجا میتونید ایمیل مدیر رو وارد کنید. RE: ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر - CAMERON - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ عصر سلام.منظورتون اینجاست؟ من اینجا وارد کردم ولی نیومد.نکنه با جیمیل مشکل داره؟ ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر - محمدرضا بهارلو - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ عصر سلام دوست عزیز ربطی به نوع ایمیل نداره عزیز ![]() شما به تاپیک آموزش های کامپونت ار اس فرم برو در قسمت آموزش های جوملا اونجا دقیقا این اموزش را قرار دادم میتونی بررسی کنی م مطمئنا به نتیجه میرسی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برقرار باشید
ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر - سعید حمزه زاده - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ عصر نمیدونم کدوم دوست عزیز پیام بنده رو حذف کرده، اما احتمال داره مشکل از جیمیل باشه چون ایمیل سایت بنده هم جیمیل بود و پیام ها نمیرسید!!! حالا باز حذف کنید جناب بهارلو عزیز اینقدر در پست ها لینک ندید به پست های دیگه، اگر راهنمایی میخواهید بکنید، همینجا راهنمایی بفرمایید که اگر کسی هم چنین مشکلی داشت بتونه راحت به جواب برسه یا علی ارسال اطلاعات Rsform به ایمیل مدیر - محمدرضا بهارلو - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ عصر نقل قول: جناب بهارلو عزیز اینقدر در پست ها لینک ندید به پست های دیگه، اگر راهنمایی میخواهید بکنید، همینجا راهنمایی بفرمایید که اگر کسی هم چنین مشکلی داشت بتونه راحت به جواب برسهلینک دادم که کاربر متوجه بشه همین و بس خدانگهدار
|