![]() |
|
تبدیل "written by" به" نویسنده" در ماژول bt-content-slider - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تبدیل "written by" به" نویسنده" در ماژول bt-content-slider (/thread-9634.html) |
تبدیل "written by" به" نویسنده" در ماژول bt-content-slider - fani - ۱۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ صبح با سلام: من هرکاری هر چه جستجو میکنم نمیتونم اون قسمتی از ماژول bt content slider رو که مربوط به نویسنده میشه و نوشته "written by" رو پیدا کنم و تبدیلش کنم به "نویسنده" کسی میتونه کمکم کنه؟ با تشکر فراوان RE: تبدیل "written by" به" نویسنده" در ماژول bt-content-slider - Zhyar - ۱۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۵۴ صبح لطفا دمو قرار بدید RE: تبدیل "written by" به" نویسنده" در ماژول bt-content-slider - mahan - ۱۶-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ عصر درود بر شما احتمالا باید درون ماژول فولدر Language وجود داشته باشد، که با یک کپی از فولدر و تغییر نام آن به fa_IR و ترجمه وتغییر موارد دلخواه مورد شما حل می شود. شاد باشید و شادی بخش دیگران |