![]() |
|
طریقه حذف ماژول یا پلاین از مدیریت جوملا ؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: طریقه حذف ماژول یا پلاین از مدیریت جوملا ؟؟ (/thread-9631.html) |
طریقه حذف ماژول یا پلاین از مدیریت جوملا ؟؟ - elyas2012 - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ عصر سلام ودرود . سال نو میلادی مبارک من میخوام یک ماژول یا پلاگین و از مدیرت جوملا حذف کنم . آیا حذف پوشه از جوملا کفایت می کند ؟ یا خیر ؟ RE: طریقه حذف ماژول یا پلاین از مدیریت جوملا ؟؟ - mahan - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ عصر درود بر شما در پنل مدیت جوملا از قسمت "افزونه ها - مدیریت افزونه ها - مدیریت" پلاگین و یا ماژول خود را انتخاب و حذف کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: طریقه حذف ماژول یا پلاین از مدیریت جوملا ؟؟ - elyas2012 - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ عصر خوب ولی من قبلا از این کار متاسفانه پوشه ماژول رو از سی پنل حذف کردم وهنگام حذف از مدیریت سایت پیام خطا رخ ی دهد گ فایل XML " پیدا نشد راه حل چبیست ؟ RE: طریقه حذف ماژول یا پلاین از مدیریت جوملا ؟؟ - mahan - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ عصر یک بار دیگر ماژول را نصب کنید و دوباره از پنل مدیریت جوملا آنرا حذف کنید. اگر نشد، باید در جداول دیتابیس به دنبال آن بگردید و حذف کنید. (توجه: قبل از تغییرات در دیتابیس، بک آپ فراموش نشود) RE: طریقه حذف ماژول یا پلاین از مدیریت جوملا ؟؟ - Reza Ganji - ۱۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ صبح میتونید اون ماژول را در لوکال برروی یک جوملا نصب کنید و پوشه اون رو از پوشه ماژول ها کپی و در هاست خود در پوشه ماژول ها آپلود کنید و سپس از طریق مدیریت افزونه ها حذفش کنید. |