![]() |
|
مشکل در ایجاد مجموعه با نام فارسی در جوم گالری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ایجاد مجموعه با نام فارسی در جوم گالری (/thread-9630.html) |
مشکل در ایجاد مجموعه با نام فارسی در جوم گالری - pariasali - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر ![]() ![]() من برای ایجاد مجموعه با نام فارسی مشکل دارم با اینکه تمام جداول مربوط به جوم گالری را به utf-8 تبدیل کردم ولی بازم نمیتونم مجموعه با نام فارسی ایجاد کنم لطفا کمکم کنید. در ضمن من از جوملا 1.5 استفاده میکنم و ورژن جوم گالریم 1.5.7.5 هست. لطفا هر کی میتونه کمک کنه خیلی فوری و ضروریه ![]() ![]()
RE: مشکل در ایجاد مجموعه با نام فارسی در جوم گالری - mahan - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ عصر درود بر شما اگر با افزونه های دیگر مشکل ندارید، شاید جدولی از قلم افتاده! شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: مشکل در ایجاد مجموعه با نام فارسی در جوم گالری - pariasali - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر (۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ عصر)mahan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از اینکه توجه کردین و پاسخ دادید ولی من مطمئن هستم تمامی جداول utf-8 هستند و هنوز مشکلم حل نشده. راستی منظورتون از اینکه گفتید با افزونه های دیگر مشکل ندارید دقیقا چه افزونهای هست؟ ممنون میشم اگه بازم راهنماییم کنید. RE: مشکل در ایجاد مجموعه با نام فارسی در جوم گالری - mahan - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ عصر گاهی ممکن است اشکال از سرور باشد که utf-8 را ساپورت نمی کند. اگر در دیگر افزونه های سایت خود با چنین مشکلی مواجه نیستید و مشکل زبان ندارند، به احتمال زیاد مشکل در جداول همین افزونه است. شاد باشید و شادی بخش دیگران |