![]() |
|
نداشتن مجوز دسترسی به برخی پوشه ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نداشتن مجوز دسترسی به برخی پوشه ها (/thread-9627.html) |
نداشتن مجوز دسترسی به برخی پوشه ها - کویر - ۱۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ عصر با سلام روی هاست یه سایت راه انداختم حالا که میخوام لوگو رو تغییر بدم می بینم به پوشه قالبی که نصب کردم دسترسی کامل ندارم یعنی اصلا قسمت تغییر دسترسی هاش قابل ویرایش نیست. دسترسی فایل configuration .php هم قابل ویرایش نیست.ممنون میشم کمکم کنید. RE: نداشتن مجوز دسترسی به برخی پوشه ها - anzal - ۱۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ صبح از کجا میخواهید تغییر بدید که اجازه نمیده؟ از تو cpanel به فایل منیجر برید ، پوشه قالب رو انتخاب کنید و از گزینه های بالا change permissions رو بزنید و دسترسی مورد نظر رو اعمال کنید. نداشتن مجوز دسترسی به برخی پوشه ها - کویر - ۱۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ عصر من داخل پلسک کار می کنم دسترسی پوشه بقیه قالبها رو میشه تغییر داد اما اون قالبی رو که استفاده کردم نمیتونم تغییر بدم از طریق فایل زیلا هم چک کردم اما دسترسی ها تغییر نمیکنه نداشتن مجوز دسترسی به برخی پوشه ها - Reza Ganji - ۱۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ عصر متاسفانه در پلسک باید مدیر هاست سطوح دسترسی رو تغییر بده.با ارسال تیکت پشتیبانی ازشون درخواست کنید تغییر بدهند. RE: نداشتن مجوز دسترسی به برخی پوشه ها - کویر - ۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ عصر با سلام وتشکر می خواستم بدونم چرا در در قسمت یوزر و گروپ filemanager برای فایلهایی که سطح دسترسیشون تغییر میکنه می نویسه ftpusr ,psach ولی واسه اونایی که سطح دسترسیشون تغییر نمی کنه می نویسه apache[/align] |