پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html)
+----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html)
+----- موضوع: قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین (/thread-9585.html)

قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - niloofar - ۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ عصر

Joomla 2.5
دوستان عزیز امشب برای شما یک قالب رایگان جوملا.مناسب برای جوملا2.5 با موقعیت های متعدد و کاملاً شرطی سازی شده آماده کرده ایم.از امکانات این قالب قرار دادن لوگوی شما در موقعیت لوگو میباشد.بقیه موقعیت ها در تصویر مشخص شده است.

اسکرین شات قالب :

[تصویر:  1356792950_1_2aafdc7cce.jpg]

تصویری از موقعیت های قالب :

[تصویر:  1356793013_1_4c44f80920.jpg]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در قالب از ماژول اسلایدر تصاویر iNowSlider نیز استفاده

RE: قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - mahan - ۹-۱۰-۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ عصر

درود بر شما
در صورت امکان دمو آنلاین قرار دهید.

شاد باشید و شادی بخش دیگران

RE: قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - niloofar - ۱۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ عصر

متاسفانه در حال حاضر دموی آنلاین موجود نمیباشد.

RE: قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - lived - ۱۰-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ عصر

هر سوال و یا مشکلی در ارتباط با این قالب داشتید عنوان کنید حتما پشتیبانی میکنیم

قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - janaga - ۱-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۳۵ عصر

سلام من میخوام این قالب رو برا جوملام نصب کنم ولی این خطا رو میده
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
میشه کمکم کنین؟ از پشتیبانی هاستمم کمک خواستم گفتن از انجمن جوملا کمک بگیرم. تنظیمات هاستم مشکلی نداره

قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - Zhyar - ۲-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ عصر

فایل رو از فشوردگی خارج کردید؟

قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - janaga - ۳-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ عصر

آره خارج كردم يه فايل فشرده ديگه بود با دو تا عكس.
بازم بايد از حالت فشرده درمياوردم؟

قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - Reza Ganji - ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۱۵ صبح

نه اون فایلی که بعد از اکسترکت کردن بدست اوردید رو نصب کنید.

قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - janaga - ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ صبح

خب منم همون رو نصب كردم كه اين اخطار رو داد.
اگه ميخواين اطلاعات مديريت سايتمو بدم خودتون برين ببينين.
تنها اين قالب كه نيست قالب هاي ديگه هم همين اخطار رو ميده.
اولش فك ميكردم اشكال از اين قالبه ولي الان ميبينم قالب هاي ديگه رو هم قبول نميكنه.
به نظرتون من الان چيكار كنم؟

قالب آبی مجیک برای جوملا 2.5 -هدیه از تیم جوملا وب دیزاین - janaga - ۴-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ عصر

دوستان انگار اشکال از جوملام بوده. پاک کردم دوباره نصبش کردم. قالبم روش نصب شد. ممنون از همتون.