![]() |
|
نمایش عنوان خبر ساده - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: نمایش عنوان خبر ساده (/thread-9551.html) |
نمایش عنوان خبر ساده - rezaetemadi - ۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ عصر سلام دوستان ماژول نمایش اخبار به صروت خطی می خواهم میخواهم فقط عنوان خبر را نشان دهد ماژول پیش فرض خود جوملا برای من مشکل دارد که فکر کنم دستکاری شده باشد چون تاریخ را نشان می دهد و متن هم محدود نشان می دهد ! در کل مشکل دارد ! RE: نمایش عنوان خبر ساده - mahan - ۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ عصر درود بر شما ماژول اخبار کوتاه خطی این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. را ملاحظه کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: نمایش عنوان خبر ساده - rezaetemadi - ۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ عصر ممنون اینطوری نه ! می خواهم زیر هم باشند مثلا! خبر 1 خبر2 خبر3 خبر4 خبر5 فقط عنوان اخبار زیر هم قرار بگیرند RE: نمایش عنوان خبر ساده - Zhyar - ۷-۱۰-۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ عصر من از همون پیش فرض جوملا استفاده می کنم و مشکلی هم باهاش ندارم البته تاریخ هم نمیاره شکل زیر رو ببینید [attachment=5454] RE: نمایش عنوان خبر ساده - محمدسلیمانی - ۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ صبح سلام از ماژول های نمایش بخش، مجموعه استفاده کنید عنوان همه مطالبی که عضو یک مجموعه باشند نمایش داده میشن. |